Doporučujeme

ČESKÁ VÝHRA. Hokejisté porazili Slovensko a udělali radost nejenom fanouškům, ale i sázkařům.

ČESKÁ VÝHRA. Hokejisté porazili Slovensko a udělali radost nejenom fanouškům, ale i sázkařům. | foto: Michal Sváček, MAFRA

Stav to na Češích, řekli si sázkaři a vyhráli statisíce korun

  • 2
Jedna základní poučka praví, že při sázení musí jít fandění stranou. Během olympiády to ale mnozí tipující porušují a na české sportovce neváhají vložit stovky tisíc korun. Zatím se to mnohdy vyplácí.

"Anonymní sázkař z Prahy vsadil před několika dny 120 tisíc korun na triumf rychlobruslařky Sáblíkové a umístění běžkaře Bauera do třetího místa. Při kurzu 4,32 bral 518 tisíc korun," uvedl první příklad Petr Šrain ze sázkové kanceláře Fortuna.

Mnohem víc českých sázkařů zajásalo ve čtvrtek ráno, kdy čeští hokejisté zvládli úvodní zápas proti Slovensku (3:1). Na výhru nebo neprohru Česka směřovalo víc než 95 procent sázek.

Zřejmě nejvíc se radoval tipující z Teplic, jenž na české hokejisty vsadil 330 tisíc korun včetně manipulačního poplatku. "Sázku podal při kurzu 1,50. To znamená, že vyhrál 450 tisíc korun," poznamenal Michal Peterka z tiskového oddělení Tipsportu (viz předchozí článek o sázce).

Do konce týdne mají sázkaři ještě několik možností, kdy sázet na české hvězdy. V noci z pátku na sobotu například hrají hokejisté proti Lotyšsku, v sobotu večer pak Lukáš Bauer běží skiatlon.

Podívejte se na tiket, který podal sázkař z Teplic. Pokud na obrázek kliknete, sázenka se vám zvětší.

Sázkař z Teplic věří, že čeští hokejisté porazí Slovensko

  • Vybrali jsme pro Vás