Doporučujeme

MIMOZEMŠŤAN V ZELENÉM. Fandí Bohemce?

MIMOZEMŠŤAN V ZELENÉM. Fandí Bohemce? | foto: Igor Zajíček

Spíš lidé najdou mimozemský život, než střížkovští Bohemians vyhrají titul

  • 2
Pravděpodobnost, že lidstvo letos naváže kontakt s mimozemským životem, je větší než možnost, že střížkovští Bohemians Praha vyhrají titul. Tedy alespoň podle kurzů sázkových kanceláří.

Nejspíš málokoho překvapí prognózy, že fotbalisté střížkovského klubu už na zlaté medaile pravděpodobně nedosáhnou, když jsou po polovině soutěže poslední.

Ale kurzy na kontakt s mimozemšťany? Ano, i na to si můžete vsadit.

Kurzy nedávno vypsali bookmakeři renomované irské sázkové kanceláře Paddy Power. Možnost, že americký prezident Obama oficiálně přizná objev života na jiné planetě už letos, je ohodnocena kurzem 500,00 - na titul střížkovských Bohemians pak Tipsport v současné době nabízí kurz 1 000,00.

Vědci řeší, jak najít mimozemšťany

Evropané dali hlavy dohromady s NASA a OSN

"Nikdy v minulosti nemělo lidstvo takové možnosti objevit život na vzdálených planetách jako dnes," uvedl nedávno Martin Rees, prezident britské Royal Society, obdoby naší Akademie věd. "Technologie pokročily tak daleko, že poprvé můžeme chovat reálnou naději na identifikaci planet velikosti naší Země, které obíhají cizí hvězdy."

Klub ze Střížkova v tom ale není sám. Menší šanci na titul než kontakt s Marťany mají podle bookmakerů ještě Slovácko, České Budějovice, Kladno, vršovičtí Bohemians 1905 a Příbram.

A co vy? Věříte víc titulu pro střížkovské Bohemians, nebo tomu, že si ještě letos popovídáte s Marťany?

,
  • Vybrali jsme pro Vás