Doporučujeme

KRIZE. Slavia hraje pod své možnosti. Dokonce vypadla z pozice favorita ligy.

KRIZE. Slavia hraje pod své možnosti. Dokonce vypadla z pozice favorita ligy. | foto: Michal Šula, MF DNES

Slavii už nevěří ani bookmakeři. Titul podle nich vyhraje Sparta

  • 32
Před sezonou jasní favorité, nyní odpadlíci. Fotbalisté Slavie ztratili pozici favorita ligy - bookmakeři nyní na titul tipují Spartu.

"Má nejlepší kádr a dobře posílila. Pro Slavii hraje i stadion v Edenu a euforie, která tam po dvou mistrovských titulech zavládla," vyjmenovával před startem sezony slávistické zbraně Josef Kučera, bookmaker sázkové kanceláře Synot Tip.

Jenomže teď je všechno jinak.

Slavia po třinácti kolech paběrkuje na sedmém místě tabulky a na první Teplice ztrácí deset bodů. Pryč jsou i sebevědomé řeči o další obhajobě titulu.

Jak to bylo před startem ligy

"Je to už příliš velká ztráta," připustil záložník Vladimír Šmicer. Na druhou stranu se trenér Karel Jarolím nechce vzdát jen tak snadno: "Bylo by smutné, kdybychom v této fázi cokoliv zabalili." -čtěte Slavia přestává mluvit o titulu

A tak se krize pražského týmu projevila i do kurzů sázkových kanceláří - Slavia už není největším favoritem ligy. Bookmakeři nyní tipují na titul největšího slávistického rivala Spartu.

"Na Spartu se sází s kurzem 2,70," přiblížil Michal Peterka z Tipsportu. "Slavia je až na třetím místě s kurzem 6,00. A co současní lídři? Teplice by podle našich bookmakerů mohly skončit druhé, Jablonec hned za Slavií."

Koho na titul tipujete vy?


  • Vybrali jsme pro Vás