Doporučujeme

LETECKÝ DEN. Peter Mikuš z Českých Budějovic a  Adam Lapšanský ze Sparty

LETECKÝ DEN. Peter Mikuš z Českých Budějovic a Adam Lapšanský ze Sparty (vlevo) se ve stejný okamžik ocitli nad ledem v podivných pozicích. | foto: Ladislav Němec, MAFRA

Sparta bude hájit v Budějovicích první příčku, Pardubice míří do Brna

  • 1
Šlágrem 33. kola hokejové extraligy bude přímý souboj o první místo mezi Spartou a druhými Českými Budějovicemi, které na lídra ztrácejí dva body a budou mít výhodu domácího prostředí. Ve středeční předehrávce Karlovy Vary unikly z poslední příčky, kam poslaly Mladou Boleslav. Vrátí Středočeši úder?

TŘINEC - KLADNO, 22. prosince od 17:00
Kurzy:
1.65 x 1.19 x 4.30 x 2.03 x 3.84

Kladno trochu překvapivě podlehlo na domácím ledě Mladé Boleslavi a jeho pronásledovatelé se mu v tabulce přiblížili. V dalším kole by kladenské hokejisty body potěšily, ale v Třinci to budou mít hodně těžké. Mistr nezvládl zápas na Slavii a musí bodovat, protože na šesté místo ztrácí čtyři body. A síla kádru je jasně na straně domácích.

TIP: vítězství Třince v kurzu 1.65
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Třince v kurzu 1.65

MLADÁ BOLESLAV - LITVÍNOV, 22. prosince od 17:30
Kurzy:
2.30 x 1.46 x 4.00 x 1.51 x 2.41

Extraliga živě

Všechny zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na TV Tipsport

Mladá Boleslav po svém úterním vítězství na kladenském ledě po delší době aspoň na chvíli opustila poslední příčku. Středočeši potřebují odehrát delší pozitivní sérii, aby se z posledního místa odpoutali na delší dobu. K tomu mají dobrou příležitost, protože do Mladé Boleslavi přicestuje Litvínov. A ten hraje mnohem lepší hokej doma, než venku. Navíc v úterý Litvínov prohrál se Zlínem a není favoritem ani v Mladé Boleslavi.

TIP: vítězství Mladé Boleslavi v kurzu 2.30
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Mladé Boleslavi v kurzu 2.30

PLZEŇ - SLAVIA PRAHA, 22. prosince od 17:30
Kurzy:
1.60 x 1.17 x 4.30 x 2.11 x 4.14

Plzeň má na čtvrtém místě stejně bodů (55) jako třetí Pardubice, ale dva zápasy k dobru. Proti dvanácté Slavii je velkým favoritem, navíc na svém ledě předvádí kvalitní hokej. Cokoliv jiného než výhra domácích by bylo překvapením.

TIP: vítězství Plzně v kurzu 1.60
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Plzně v kurzu 1.60

ZLÍN - LIBEREC, 22. prosince od 17:30
Kurzy:
2.10 x 1.38 x 4.00 x 1.48 x 2.35

Tipujte výsledky extraligy

Zapojte se do soutěže o ceny v hodnotě 100 tisíc a další prémie

Liberec má aktuálně nejhorší formu z celé Tipsport Extraligy. Šest utkání za sebou prohrál a osm zápasů čeká na výhru v základní hrací době. Liberci se negativně vrací postupné oslabování kádru během sezony, ale tým není tak slabý, aby stále prohrával. Otázkou zůstává, kdy nepříznivou sérii ukončí. Na ledě Zlína, který doma hraje velmi dobře, to bude mít hodně těžké.

TIP: vítězství Zlína v kurzu 2.10
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Zlína v kurzu 2.10

KOMETA BRNO - PARDUBICE, 22. prosince od 18:00
Kurzy:
2.35 x 1.48 x 4.00 x 1.48 x 2.35

Kometa sice vyhrála v liberecké Tipsport aréně, ale to při současné formě Bílých Tygrů není takový úspěch, jako by tomu tak bylo před několika týdny. A do Brna přijedou Pardubice a to je aktuálně jiný kalibr - hrají skvěle a posunuly se už na třetí místo. Pokud Brno nepodá výjimečný výkon, tak si Pardubice nějaké body odvezou.

TIP: vítězství Pardubic v kurzu 2.35
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Pardubic v kurzu 2.35

ČESKÉ BUDĚJOVICE - SPARTA PRAHA, 22. prosince od 18:10
Kurzy:
2.20 x 1.42 x 4.00 x 1.55 x 2.54

Skvělý zápas uvidí fanoušci na jihu Čech. Na led druhých Českých Budějovic přijede vedoucí Sparta. Ta zvládla domácí zápas proti Vítkovicím výbornou třetí třetinou, kterou vyhrála 3:0. České Budějovice naopak prohrály v Pardubicích (2:5). Utkání nemá jasného favorita a v tomto utkání se rozhodne, kdo bude slavit Vánoce na prvním místě extraligové tabulky.

Fandíte?

Podpořte oblíbený tým ve velkém sčítání hokejových fanoušků

"Je to náš poslední domácí zápas v tomto roce, moc se na něj těšíme. Jsem přesvědčený o tom, že to bude výborné utkání. Snad přijde hodně lidí a my se s nimi rozloučíme dobrým výkonem a především vítězstvím. Nějaké hecování před zápasem určitě bude. Máme tu dost kluků, kteří ve Spartě hráli. Franta Ptáček tam strávil drtivou většinu kariéry, působili tam i Martin Podlešák, Kuba Langhammer nebo Pavel Kašpařík. Už jsme v kabině říkali, že to bude na nich, aby se pořádně namotivovali a to utkání pro nás vyhráli. Takže to necháme na nich," přiblížil náladu v týmu Českých Budějovic obránce Jan Novák.

TIP: remíza v kurzu 4.00
TIP MARTINA ALTRICHTERA: vítězství Sparty v kurzu 2.54


  • Vybrali jsme pro Vás