Doporučujeme

TAKHLE UŽ SE RADOVAT NEBUDOU. Slavia letos propadla, o titul bojují jiní.

TAKHLE UŽ SE RADOVAT NEBUDOU. Slavia letos propadla, o titul bojují jiní. | foto: Michal Šula, MF DNES

Kdo získá titul? Favoritem je Sparta, Severočeši mají podle kurzů šancí málo

  • 1
A mistrem fotbalové ligy se stává... Sparta Praha. Přesně takový scénář předpokládají všechny české sázkové kanceláře. Zbylé trio, které ještě o titul bojuje, má podle kurzů šance menší.

Do konce ligy zbývají tři kola, ve hře tak je ještě devět bodů. Alespoň teoretická šance na titul zbývá vedoucí Spartě, Ostravě (je horší jen o skóre), Jablonci (ztrácí bod) a Teplicím (ztrácí dva body).

Ve stejném pořadí by týmy měly zůstat srovnané i po posledním kole, pokud vyjdou prognózy sázkových kanceláří. V takovém případě ale moc nevyhrajete - na Spartu totiž bookmakeři vypsali kurzy okolo 1,50. Nejvíc, až dvacetinásobek vsazené částky, můžete vydělat v případě triumfu Teplic. A nízký kurz není ani na Jablonec.

"Podle mého soudu už tahle severočeská mužstva na titul nedosáhnou. I když před současnou formou Jablonce klobouk dolů," řekl nedávno Táborský (viz prognózy expertů).

Kdo vyhraje ligu

Kurzy sázkových kanceláří

Sparta: 1,50 - 1,50 - 1,40 - 1,40
Ostrava: 3,20 - 2,80 - 3,00 - 3,00
Jablonec: 7,00 - 5,00 - 8,00 - 8,00
Teplice: 15,00 - 12,00 - 17,00 - 20,00
Kurzy jsou v pořadí: Chance - Sazka - Synot Tip - Tipsport.

Jaká změna oproti startu ligového ročníku! Tehdy byla favoritem Slavia, které měla konkurovat jen Sparta. Třeba na Teplice se dalo sázet i s kurzem 80,00. "Na titul vidím jen dva adepty: Slavii a Spartu," říkal tehdy bookmaker Josef Kučera (viz článek o předsezoních prognózách).

Mýlil se. Kdo vyhraje podle vás?


  • Vybrali jsme pro Vás