Doporučujeme

FAVORIT. Martin Chodúr podle bookmakerů vyhraje Česko-Slovenskou SuperStar.

FAVORIT. Martin Chodúr podle bookmakerů vyhraje Česko-Slovenskou SuperStar. | foto: Profimedia.cz

Favoritem SuperStar je Čech Chodúr, ale Slovák Šmajda není bez šance

  • 8
A vítězem Česko-Slovenské SuperStar 2009 se stává... Martin Chodúr! Tak nějak by podle sázkových kanceláří mělo vypadat vyhlášení po nedělním finále pěvecké soutěže.

Na Chodúra bookmakeři vypsali kurzy mezi 1,40 a 1,55, zatímco Miroslav Šmajda je ohodnocen v rozmezí 2,30 až 2,60. Za vsazenou tisícovku tak na Chodúrovi můžete vyhrát přibližně 1 500, v případě Šmajdova triumfu byste nazpátek dostali 2 500.

"Kurzový rozdíl mezi nimi se před finálovým kolem hodně snížil. Na Šmajdu se totiž původně sázelo s kurzem 10,00. Rozdíl mezi oběma finalisty tak není tolik výrazný," uvedl Michal Peterka z tiskového oddělení Tipsportu.

Miroslav Šmajda

DRUHÝ FINALISTA. Miroslav Šmajda se pokusí Chodúra porazit.

Kurzový rozdíl možná velký není, ale sázkaři sází hlavně na českého zástupce Chodúra, na kterého míří zhruba 90 procent ze všech sázek.

"Osobně bych ale Šmajdu neodepisoval předem. Dokonce si myslím, že má slušnou šanci vyhrát," varoval Pavel Krejčí ze Synot Tipu, který se ve společnosti stará právě o kurzy na SuperStar. "Navíc Češi tolik hlasovat nebudou. Slováci se dokážou víc semknout a to rozhodně hraje pro Šmajdu."

Kurzy před nedělním finále

Chodúr: 1,42 - 1,45 - 1,40 - 1,55 - 1,50.
Šmajda: 2,50 - 2,60 - 2,40 - 2,30 - 2,30.
Kurzy jsou v pořadí: Fortuna - Chance - Sazka - Synot Tip - Tiposport.

Pravděpodobně nejvyšší sázku uzavřela Fortuna, kde anonymní tipující vsadil 200 tisíc na vítězství Chodúra. V případě výhry zpátky dostane 350 tisíc korun.

Nedělní finále na Nově začíná ve 20 hodin. Oba soutěžící budou zpívat vánoční písničku, oblíbený song a píseň, která se jim v dosavadním průběhu SuperStar nejvíc povedla. Sázet mohou lidé do začátku přenosu.


  • Vybrali jsme pro Vás