Doporučujeme

KRITICKÝ MOMENT. Marek Hamšík fauluje Milan Baroše. Za chvíli uvidí červenou kartu, která přinesla sázkaři výhru téměř 400 tisíc korun.

KRITICKÝ MOMENT. Marek Hamšík fauluje Milan Baroše. Za chvíli uvidí červenou kartu, která přinesla sázkaři výhru téměř 400 tisíc korun. | foto: Michal Šula, MF DNES

Díky Hamšíkově červené kartě vyhrál sázkař skoro 400 tisíc korun

  • 9
Hvězda slovenského fotbalu Marek Hamšík v sobotním kvalifikačním utkání proti Česku (2:2) zažil velkou euforii. Proměnil penaltu, která znamenala vedení a téměř jistý postup Slovenska na mistrovství světa. Za dvě minuty po druhé žluté uviděl červenou kartu. A zažil utrpení.

Jenže díky jeho zkratu nejenže čeští fotbalisté vyrovnali a zachovali si naději na šampionát, ale jeden sázkař díky tomu slušně zbohatl. Věřil, že v zápase padne červená karta. Tak vsadil u sázkové kanceláře Fortuna 100 tisíc. A při kurzu 3,95:1 bral téměř 400 tisíc zpět.

Ve Slaném - rovněž u Fortuny - zase sázkař zdvojnásobil vklad díky tomu, že tipnul správně remízu v poločase (0:0). Jiná rekordní částka už nepadla, i když se prosázela na utkání Slovensko - Česko spousta peněz.

Na remíze prodělali sázkaři

Byl to zápas roku. A to nejen pro fotbalisty, fanoušky, ale i sázkaře. Ti například u sázkové kanceláře Tipsport utratili přes 10 milionů korun. O něco menší příjem sázek měla Fortuna. "Pro nás to byla sázkařská událost roku. Přijali jsme výrazně více sázek než na březnové utkání v Praze," řekl Pavel Krejčí ze Synot Tipu.

Ale sázelo se skoro ve všech případech na výhru domácích či hostů. Na slovenské vítězství byla přijata vůbec největší sázka u Tipsportu. Někdo věřil Slovákům natolik, že na jejich vítězství dal 300 tisíc. Při kurzu 3,2:1 by mohl brát skoro milion korun. Rekordní výhra se nekonala. Velké sázky propadly ve prospěch kanceláří.

Slovensko - Česko 2:2

Vše o kvalifikaci na mistrovství světa 2010 čtěte zde.


Remízu tipoval málokdo. Jeden sázkař však u Tipsportu díky vyrovnávacímu gólu čerstvého otce Milan Baroše vyhrál slušné peníze. Za 20 tisíc vsadil na přesný výsledek 2:2 a bral 68 tisíc. Jinak se na nerozhodný výsledek téměř nesázelo. Pavel Krejčí upřesňuje: "My jsme přijali na remízu zhruba 100 tisíc sázenek." U Fortuny se výsledek 2:2 objevil jen asi na stovce tiketů .


  • Vybrali jsme pro Vás