Diskuze

Deset let ženské nadvlády. Anketu Sportovec roku vyhrála Hejnová

Sportovec roku? Kdepak, už podesáté v řadě je oslavována Sportovkyně roku. Královnou pro rok 2015 byla vyhlášena atletka Zuzana Hejnová, ženského vítěze má letos i kategorie kolektivů: vyhrály české tenistky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Jarmila Kratochvílová vypadá dnes velice elegantně. To jste ji asi nikdy neviděl. Myslím si, že automatické předpoklady, že ona nějak superbobulovala, jsou pro ní obrovskou křivdou. Jarmila Kratochvílová byla mimořádně pracovitá, podobný typ jako Hejnová, ale to skutečně myslím v dobrém. Jinak vy si pletete společenské šaty a sportovní oděv či v plavky. U společenských šatů jsou úplně jiné estetické parametry. Já neříkám, že Zuzana je na té fotce nějak škaredá či odpudivá. Jen prostě takový společenský večer je i o těch šatech. No a ty se tedy rozhodně módním návrhářům nepovedly. Pokud tedy nebylo jejich primárním cílem zdůraznit svalovou hmotu. To by byl, pravda, pro společenské příležitosti posun vskutku revoluční:-/:-/

2 0
možnosti
PH

A ještě to doplnm. Ten co dělal šaty pro Soukalovou, to musel být taky pěknej ......... Holka, které má image založenou na rozpustilosti a oni ji šoupnou do černého 8-o Možná, kdyby si obě holky ty šaty vyměnily, tak by to nebyla taková tragédie.

Znovu připomínám, nekritizuji ty krásné sportovkyně, ale ty módní návrháře. Na těchto akcích je to bohužel tak, že sportovkyně jsou až poslední, koho se ptají na jejich názor na oblečení.

0 0
možnosti
PH

Jarmila Kratochvílová vypadal vypadá dnes velice elegantně. To jste ji asi nikdy neviděl. Myslím si, že automatické předpoklady, že ona nějak superbobulovala, jso pro ní obrovskou křivdou. Jarmila Kratochvílová byla mimořádně pracovitá, podobný typ jako Hejnová, ale v to skutečně myslím v dobrém. Jinak vy si pletete společenské šaty a sportovní oděv či v plavky. U společenských šatů jsou úplně jiné estetické parametry. Já neříkám, že Zuzana je na té fotce nějak škaredá či odpudivá. Jen prostě takový společenský večer je i o těch šatech. No a ty se tedy rozhodně módním návrhářům nepovedly. Pokud tedy nebylo jejich primárním cílem zdůraznit svalovou hmotu. To by byl pravda pro společenské příležitosti posun vskutku revoluční. :-/

0 0
možnosti
PHH

Pro mě je zajímavá podobnost s Martinou Kratochvílovou. Klidně by mohla být její dcera. Že by nějaký půlkařský gen? ;-)

3 2
možnosti
MM

kdo je Martina Kratochvilova?

Sice zadnou Martinu Kratochvilovou neznam, tutdiz nemohu posoudit, zda je Zuzana Hejnova na ni podobna, ale soucasne je treba dodat, ze soudit z oblicejovych rysu na genetickou podobu u osob naprosto nepribuznych je broskvovina a blbost.

2 2
možnosti
PV

Sportovec roku, uklízečka měsíce, dítě roku, ředitel roku, firma roku, auto roku, hlemýžď roku, senior roku, beďar roku ... na vše je nějaká hloupá soutěž o nej nej nej ... nej výkal roku!

0 2
možnosti
MM

o ten posledni bod ses zaslouzil ty;-D

4 1
možnosti

J89i93ř37í 93Č94e96r66n72ý

22. 12. 2015 12:22

No ty její svaly - nevím, nevím ......

3 4
možnosti
DH

D55e16n55i89s 67H71u17m88l

22. 12. 2015 12:33

Clanek o Miss Universe byl hned vedle, tohle je clanek o Sportovci roku.

7 0
možnosti
MZ

První dvě místa asi v pořádku. Z hlediskapopularity – a o tom je anketa - mistr světa v atletice je víc než (byťtrojnásobný) mistr světa v rychlobruslení. Další? Určitě bych prohodil 3.a 4. A výš bych rád viděl Jířu Prskavce,Fuksu, Adama Ondru, Kudějovou, Ledeckou. Naopak nechápu, proč je tam letos v druhédesítce Berdych nebo Čech. Ale je to jen můj osobní názor..

1 5
možnosti
PH

Teda ty šaty, to se musel módní návrhář/ka zbláznit. Pěkná holka, ale v plném tréninku. To prostě jí nejde odhalit ramena. To chtělo něco mnohem elegantnějšího a co nejdelší linii, aby se zjemnila mohutná ramena. Né je takto zdůraznit. Tak to dopadá, když jsou modní návrháři/ky zaměřeny na muže:-/

V tomto oboru se normální chlap neprosadí a to je škoda.

I když musím uznat, že paní Čáslavská je stále velice elegantní, to nevím, kdo jí šaty navrhl, ale tam R^

3 1
možnosti
DH

D23e63n31i72s 16H27u78m48l

22. 12. 2015 11:46

Ma krasna ramena, skoda zahalovat.

4 1
možnosti
DN

na ty fotce vypada jak Kratochvilova

3 2
možnosti
PH

P23e54t67r 62H26r59a81b96á62k

22. 12. 2015 12:05

bacha, za tento názor jsem včera dostal 20 mínusů a to jsem ho pouze převzal od někoho jiného

0 0
možnosti
PN

Já se to nebojím napsat. Hejnová začíná připomínat Kratochvílovou ...

5 2
možnosti
MM

to muze napsat jenom nekdo, kdo se boji zenskych atletek:-P

0 1
možnosti
JC

Hejnová zaslouženě, ale dal bych společně na 1.místo také Sáblíkovou. Celé vystoupení moderátorů s jejich přeřeky bylo velmi trapné až komické. Rovněž doprovodný program skupin a písniček zpěvačky Dary pod psa a tak jsem v době jejich vystoupení raději přepínal na jiný kanál TV.;-€

11 1
možnosti
JS

J25a81n 90S78l84a79b51ý

22. 12. 2015 16:13

Máte pravdu co se týká programu. Ta kapela cikánů nestála za nic a Dara Rolins měla být už dávno v kriminále za průšvih, který udělala.

Co se týká rychlobruslení a Sáblíkové: Kolik států na světě dělá atletiku a kolik to rychlobruslení. Totéž jako u cyklokrosu. .

0 0
možnosti