Diskuze

Buď Niemann podváděl, nebo ho Carlsen křivě nařkl. Šachisté vyšetřují

Mezinárodní šachová federace FIDE se bude zabývat výroky norského mistra světa Magnuse Carlsena na adresu Američana Hanse Niemanna, kterého šampion podezřívá z podvádění. FIDE zřídila tříčlennou vyšetřovací komisi, jež obvinění vyšetří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

tak to je do bře že komise zváží obě varianty apodle toho udělí nějaké pokuty. Magnus přímo vyslovil podezření k té jedné hře na Sinquefield cupu. Komise teda bude doufám řešit hlavně tuhle hru, a upřímně, na ní není moc podezřelého z pohledu Hanse. Po takovéhle hře prostě Magnus nemůže odstoupit z turnaje. Dva týdny před Sinquefiel cupem hrál proti Hansovi 4 hry na turnaji v MIami, a v pohodě, nic proti němu neměl, porazil ho ve třech zápasech ze 4. Eště spolu potom šli hrát na pláž jako relax.. A najednou na Sinkfýld cupu AŽ PO PROHRANÝM ZÁPASE Magnus odstoupí. Navíc si myslim, že kdyby Magnus v tom zápase vyhrál, tak rozhodně nebude odstupovat, a nic velkýho by se následující měsíc nedělo.

1 0
možnosti
BC

Mluví se o erotické pomůcce v konečníku, která je dálkově ovladatelná, čímž by mohl dostávat signály jak táhnout. Nevím co v případě, že by se mu zachtělo na záchod. Musel by si před partií dávat klystýr. Spíš to vidím na něco podobného co vibruje a lze spolknout a dálkově ovládat. Jsou takové vyšetřovací kamery, které postupně kontrolují střeva.

0 0
možnosti
HP

Obávám se, že technologie jdou tak dopředu, že šachu zvoní hrana.

2 0
možnosti
TT

To jednak, a druhá věc je, že šachy si už nenesou nimbus geniality, ale jsou synonymem učení se nazpaměť. Jediné, co nelze šachistům upřít, je trpělivost.

2 2
možnosti