Diskuze

Nevhodné záběry, uznávají šéfové lezení. Rakušanka se dočkala omluvy

Nevhodné záběry v přenosu se po sobotním semifinále boulderingu na mistrovství světa sportovních lezců ocitly v centru debaty. Mezinárodní federace IFSC se omluvila Rakušance Johanně Färberové, ve vysílání na YouTube byl k vidění detailní záběr zdola na její zadek se stopami od křídy, kterou lezci používají pro vysoušení rukou a prstů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co ona? Stála vůbec za to aby se jí někdo omlouval?

0 0
možnosti
JB

Zadek super, křída nevadí

1 0
možnosti
MP

Jasně, detail zakrytého zadku je problém jak noha, ale že odpoledne normálně v TV běží různé krimiseriály, kde se vystřelují mozky z hlav atp., to nikomu nevadí ;-€Rv

Ale co se divím - svět se v zádel obrací :-/

4 0
možnosti
DB

Není to to samé.

Odpoledne běží kriminálky (btw pochybuji, že v nich odpoledne bývají super explicitní záběry) a lidi očekávají jejich obsah - tedy kriminálka, občas nějaká ta střelba atd.

Při přenosu boulderingu očekávám, že se budu dívat na to jak lezci řeší danou stěnu a ne na zpomalený záběr zadku.

Ta žena tam jela proto, aby ukázala to jak umí lézt po stěně, ne aby ukazovala detailní záběry svého těla.

A pro úplnost - pokud by odpoledne jel nějaký romantický film, kde při intimní scéně bude vidět ženskán prsa, tak osobně je mi to úplně šumák stejně jako ta kriminálka.

0 0
možnosti
RJ

tak at jde delat neco jineho kdyz ji to vadi, tohle mi fakt hlava nebere, byt TV, tak uz tu holku nikdy nikdo neuvidi, dal bych tam vzdycky zrovna nahodou reklamu...a at si to pak bez sponzoru - ktere tim padem taky nikdo neuvidi - dela jak chce...dnesni svet je fakt na palici...

2 0
možnosti
Foto

Ale ono jí samotné to nevadí.

0 0
možnosti
TP

Možná vůbec nešlo o ty bílé otisky. Jestli ten fotograf nezabral moc zblízka třeba nějaký "propocený" flíček na nějakém hodně obtaženém, jindy skrytém místečku. Jinak si to vysvětlit neumím.

0 0
možnosti
PP

Chtěla Rakušanka vůbec tu omluvu a neřekla třeba náhodou, že ji záznam nevadí?

0 0
možnosti
PS

Co jim na té fotce vadilo ? Nejsou trochu přecitlivělí nebo připitomělí ?

2 0
možnosti
JE

Mohl by se mi prosím někdo omluvit? Nikdo mne zatím nevyfotil v lechtivých polohách na stěně. Křídu na svůj lezecký neopren si umím namazat.

P.S.: Fotografové pište pouze nezadaní a s vyřešenou minulostí.

2 0
možnosti
RF

Zaplaťpánbu aspoň u nás se velká většina lidí ještě nedala zblbnout kampaněmi Me Too aj. Zvlášť si cením toho, že se zatím nepodařilo v duchu genderismu progresivismu a spol. utlumit či jinak zdeformovat ženský mateřský pud na němž vlastně závisí celá budoucnost lidstva, nejen nás Evropanů. Aspoň jak to vidím na maminkách provázených jedním, dvěma i třemi dětmi na pražských ulicích, v parcích a na hřištích. Špičkové sportovkyně to s mateřstvím nemají tak jednoduché i když mají - jako v tomto případě - dokonale tvarované tělo zejména nohy. Ach jo!

1 0
možnosti
PB

Jsem teď viděl fotky a : Ježíšmarjá 8-o, vo co go ?

4 0
možnosti
FN

Tak proč na to takhle hledíte ?

0 1
možnosti