Diskuze

KOMENTÁŘ: Výchova sportovců v Čechách. Jakým vzorem je trenér hulvát?

„Ti dám okostici, vole, až ti bude špatně!“ „Tyhle pič…ny si řešte jinde!“ „Že si tady vytřem pr..l s tou Kometou posr…ou!“ „Co mně je po tom, ku..a!“ „Nebudu se tady s nikým s.át!“ „Když budete žrát rýži, nemůžete žrát maso. Jestli u někoho uvidím pizzu, tak ho nakopu do pr…e!“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Není dne aby tady nebyl článek o vulgárním trenérovi. Pisateli článku unikla jedná věc je ten trenér netrenuje 5 leté děti ale 15 leté puboše jejichž slovník bude úplně stejný neřkuli horší jako trenéra. Pokud chtějí hrát vrcholově hokej tak mají dělat co jim trenér řekne, 15 lety kluci mají hokej tak na balení holek, večer si zajít do mekáče a na disku, nějaká životospráva pokud se nad nimi nedrží pevná ruka de facto neexistuje

2 0
možnosti
JP

Opravdu si myslite, ze Brno lezi v Cechach?

0 0
možnosti
JZ

J68a44n 85Z42a11b57a17b96a

30. 6. 2020 10:14

Zajimave je, ze se všude řeší forma. Ale málokde se zmiňuje o obsahu. Protože tteba ty výživové bláboly jsou fakt predpotopni

1 0
možnosti
Foto

Boze co je to za blabol, dyt to se neda cist! Honem zpatky mezi knihy, pani psycholozko 8-o

4 0
možnosti
MH

To je asi tak. Tenhle článek mě nebavilo číst. Byla to nuda a nemělo to hlavu ani patu. Stloukalovo "kázání" mě bavilo poslouchat a hlavu a patu to mělo. Ukázat lemplům, co na hokej kašlou že takhle teda ne a probudit v nich jiskru, zápal a nadšení. A navíc to bylo úžasně nekorektní, až slzička ukápla u těch cikánů :)

2 0
možnosti
VZ

Rád bych se paní autorky zeptal jaký sport a jaký klub kdy trénovala a jakých výsledků dosáhla. Pokud bude odpověď žádný a nijakých, tak bych doporučoval se věnovat jinému tématu. U sportů jako je fotbal a hokej totiž nezřídka platí, že trenér, který mladé borce dokáže taky pořádně seřvat, a že si to nezřídka zasluhují, má daleko lepší výsledky než ten, který povede debatu ve stylu akademického klubu. S takovým resp. s jeho radami a doporučeními si svěřenci vytřou zadel. Disciplína a výsledky následně půjdou do té zadele jakbysmet.

2 0
možnosti
Foto

Tohle tema uz se sakra provarilo. Proc ma kazdy teoretik tak urputnou snahu se montovat do remesla tem kteri neco dosahli?

Trener ma nejen sportovni vysledky, ale i podporu klubu, hracu a rodicu - ocividne svoji praci dela dobre. Financne zapotrebi to nema, takze snad se na to kvuli podobnym hnidopisskym clankum nevykasle.

4 0
možnosti
PV

Jak by řekl kocour z červeného trpaslíka. A to všechno ty poznáš z fotky?

Respektive v tomto případě z proslovu? Někdy je prostě potřeba dečka seřvat, a to člověk holt nemluví jako milius. To ale neznamená že se tak vyjadřuje permanentně. I když určitě to bude ostřejší typ. Tak je to hlavně o tom jestli je dokáže positivně namotivovat. Dle tvrzení trenéra si pak všichni na tréninku přidávaly, nikdo neodešel, žádné absence nebyly.

2 0
možnosti
IJ

I58v52a29n 34J59i12r76e19š

29. 6. 2020 22:19

Prostě obraz nízkosti, nekulturnosti a primitivnosti dnešních lidí, společnosti a doby. To platí na onoho trenéra i toto chování schvalující a chápající komentáře. Naštěstí každý má možnost volby a nemusí se s takovou chátrou stýkat a lézt mezi ně.

1 2
možnosti
PV

Naopak bych řekl že dříve byly takový ostří trenéři normální a dnes se z toho dělá aféra aby se vločky (jak se říká dnešním precitlivelim lidem které vše uráží a pohoršuje) náhodou nerozpustili.

3 0
možnosti
JK

Pochopil bych kritiku, kdyby tak mluvil ke studentovi genderového oboru, ale u hokejistů to padne na úrodnou půdu ;)

5 0
možnosti