Diskuze

Jak zatočit s prohnilostí

Sportovní fanoušci byli nesčetněkrát bezostyšně podvedeni. Nervovali se v hledišti, trpce přijímali porážku svého klubu. Přitom netušili, že si koupili lístek na chladně naplánované představení s domluveným koncem. Právem se mohou cítit zneužiti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hondza2

3. 12. 2003 7:58
A co dál?
Je vidět, že autor vůbec neví o čem mluví. Jinak by věděl, že kterýkoliv svědek bude místními označen za práskače, hajzla a nactiutrhače a k fotbalu se dostane tak maximálně přes televizní obrazovku. Ja jasné, že úplatkářství hýbe českým fotbalem a některé výroky rozhodčích z minulých sezon to jen potvrzují (kolik vítězných gólů v nastavení dala např. Sparta?).
Jak se tomu bránit? Nevím. Ale vítám alespoň možnost vidozáznamu pro delegáty. Doufám, že je to záblesk pro lepší časy, a že videojudge nezůstane výhodou pouze hokeje.
0 0
možnosti

gebra

3. 12. 2003 8:58
Re:
Takže radši budem mlčet a tiše přihlížet jak si velvychcanci mastí v klidu a s úsměvem na tváři kapsy.
Jak jinak by měl ten "poctivý", který by to chtěl i dosvědčit, nebo změnit,  získat podporu než přes media, kde se bude mluvit o tom že je to špatné. V prohnilém systému, jaký je v současné chvíli, pokud to někdo nerozmázne pěkně přes média, tak nemá šanci.
Také  se z toho nesmí pos*rat redaktoři, pokud se někdo najde a bude pěkně konkrétní.
0 0
možnosti