Diskuze

Poražený Kličko ze sebe shazuje depresi a plánuje odvetu s Furym

V sobotu senzačně přišel o tituly organizací WBA, WBO, IBO a IBF v těžké váze, cítil se bídně, ale po pár dnech se sesazený boxerský šampion Vladimir Kličko rozhodl: Chci odvetu. Příští rok by se tak měl se svým britským přemožitelem Tysonem Furym utkat znovu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevite kdy bude odveta?

0 0
možnosti

Nemůžu si pomoct, ale to věčné opěvování vinikajícího Furyho mi nejde na rozum. Prakticky nic nepředvedl kromě urážek a šaškování, neustále zdrhal kolem provazů a poslední kola boxoval v předklonu a strkal hlavu Kličkovi do podpaždí. Unešen jsem z toho nebyl. Bodování mi přijde trochu jako u krasobruslení. Kličko ho nedokázal sejmout, to je asi tak vše. Že by ho Fury ale nějak přeboxoval, to rozhodně ne.

0 0
možnosti

Ja to vedel, ze tu prohru neunese...

0 3
možnosti

Odveta by byla tak či tak, takže jste velmi prozíravý

1 0
možnosti

Uz pred zapasem j rozesilal smsky a kamaradum psal, at se divaji, ze Klicko po 11letech ztrati vsechny tituly, Co jineho se dalo ocekavat?? Bylo jasne, ze odveta bude leda v Londyne, za kterou daji Klickovi dalsi pul miliardy a tam si sve pasy vezme zpatky a bude o miliardu bohatsi;) Za zadny jiny zapas s kymkoli jinym by tolik penez nedostal jak ted s Furym.. Proste "byznys".

1 4
možnosti

nema sanci. dela to jen kvuli prachum, fury toho nacionalne zamereneho ukrajince posle tam kam patri

0 1
možnosti

Kličko bude muset změnit taktiku...jinak opět prohraje.

8 0
možnosti

No jo, tak jistě, změnit taktiku, budiž. Ale klíčový problém je, že Kličko na Tysona nestačí rychlostně. A to v 39 letech asi už nezlepší. Musí za tím víc jít , víc riskovat a doufat ve štěstí, že se trefí. Ale osobně si myslím, že  nevyhraje.

2 0
možnosti

M53a34r30e40k 69V91o12k19á63l

2. 12. 2015 17:55

proč dárek ?? nebylo to ke koukání, odveta bude ??

1 0
možnosti

J53a91n 87U78l12r36i37c59h

2. 12. 2015 21:31

Na těžkou váhu to bylo velmi atraktivní utkání. Hlavně poslední čtyři kola byla podívaná.

0 0
možnosti