Diskuze

Boxerskou „bitvu století“ v Las Vegas vyhrál na body Mayweather

Americký boxer Floyd Mayweather Jr porazil v Las Vegas na body v očekávaném duelu o titul profesionálního mistra světa ve velterové váze organizací WBA, WBC a WBO Filipínce Mannyho Pacquiaa. Rozpočet duelu se vyšplhal na 400 milionů dolarů, tedy na deset miliard korun .
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Mayweather vyhral stylem, kteremu se ve fotbale rika catenaccio. Efektivni, ale desna nuda. Pacman proti tomu aktivni a rozhidne koukatelny, ale pres dlouhou dobu na studium protivnika mu chybela efektivita. Nevim, co na Floyda pouzit, mozna vic kombinaci, jak mu rikal jeho coach. Kazdopadne kdyby Pacman pouzil stejny styl jako Mayweather, vsichni divaci by zrejme usnuli, ponevadz za cely zapas by padly tri ctyri rany...

1 0
možnosti
MV

Sporty, ve kterých vítěze určují rozhodčí, jsou fraška.

4 1
možnosti
LK

Ty souboje by měly být bez rozdílu vah, ať vyhraje ten nejsilnější. Pak se může nazývat zápas století. To nejsou nejsilnější boxeři.

1 5
možnosti
PM

Tak to je trochu blobost, podle mě je těch vah až moc, ale kdyby byla jedna váha tak by to bylo nudné.

1 0
možnosti
Foto

P36e77t49r 79H65l58o97c87h

3. 5. 2015 12:44

Toby byl v USA průser, když by prohrál tenhle afroamerikánec. :-D Bubáci by šli do ulic, rasizmus hadra. ;-D

1 6
možnosti
Foto

Kolik bude ještě letos zápasů století? :-D

3 2
možnosti
PM

Tak jestli trochu sledujete box a nebo aspoň žijete na stejné planetě tak víte že toto byl jednoznačně nejočekávanějsí duel za posledních minimálně 10 let.

5 0
možnosti
LK

Já myslel, že zápasy století nebo nej box jsou bratři Kličkové, že to jsou nejsilnější boxeři současnosti. Zápas století přece musí být zápas nejsilnějších boxerů a ne zápas muší váhy :-/

2 12
možnosti
OU
MJ

M90i41c67h98a96l 82J15o23n

3. 5. 2015 11:04

Poslední dobrej velkej mač byl Balboa-Creed v 79., od tý doby to stojí za prd, no možná eště Ali snese přísnější měřítko, bych řek ;-)

14 0
možnosti

Vítězem posledních dvou kol byl sice Mayweather Jr., ale to na celkového vítěze by nemělo mít vliv. Sem názoru, že by utkání slušela remíza, protože Mayweather se ocitl 3x v problémech. To PacMan ani jednou. Když zhodnotím prvních deset kol, tak se vůbec divím, že ty dvě vyhraná kola neoblíbeného blbečka na výhru vůbec stačilo. Bohužel domácí prostředí dopomohlo v rozhodování. Škoda, že díky tomu Mayweather bude připisovat výhru za výhrou.

Když to srovnám se zápasy ve vyšší kategorii, tak tenhle duel byl zábavnější. To rozhodně.

7 1
možnosti
VJ

Zřejmě je potřeba "nabít" na případný 50-tý duel. Sport je dnes o penězích a prostě kdo ty peníze přinese, tomu jde štěstíčko naproti. :-P

1 0
možnosti
PV

P35e36t57r 79V48o69j51t51a

3. 5. 2015 10:53

Osmý obrázek - trocha zamyšlení??? Hodně tupý výraz. Ale třeba je to u boxera maximum.

0 4
možnosti
OU