Diskuze

Mým snem je létat, říká motocyklový závodník Kornfeil. A chystá přestup

Zatím nechce prozradit detaily, ale věří, že už na konci srpna oznámí přestup do vyšší kategorie. Po 10 letech v nejnižší kubatuře Jakub Kornfeil cítí, že by tu zakrněl a že je změna nevyhnutelná. „Je to jako v životě. Když zůstáváte dlouho v jedné práci, stane se z toho rutina. Je nutné se posunout dál,“ říká motocyklista před nedělním závodem mistrovství světa v Brně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Posledním super jezdcem u nás byl Franta Šťastný. Od té doby vakuum.

0 2
možnosti

Pokud by jezdci v MS neměli silné sponzory a tlačenky, jezdilo by jich kolem baráku drtivá většina. Buďme rádi, že je má KA. A to, že je Čech je navíc silně proti němu. A jelikož KA jezdí Ducati z roku 2016 ( stejně jako Simeon ), ( Bautista, Miller 2017 a zbytek 18 ) těžko něco dosáhne. Příští rok mám mít GP18, tak se uvidí. Pokud bude pravidlem kolem 15 místa, bude to pecka. R^

3 0
možnosti

Zatím je otázkou, jestli vůbec Moto GP pojede ;-(

0 0
možnosti
Foto

M68a47r16e51k 14T40o39n

31. 7. 2018 16:51

Nedávno Karel Abraham říkal, že teď o angažmá jezdců rozhoduje hlavně politika. Že víc než výsledky je důležité, kdo je z jaké země, kolik přinese peněz.

Zdroj: https://sport.idnes.cz/silnicni-jakub-kornfeil-rozhovor-dlm-/motorsport.aspx?c=A180730_203519_motorsport_rou

To říká ten pravej. Kdyby neměl fotra, tak jezdí tak akorát na kole kolem baráku.

3 7
možnosti

S tím jaký má materiál letos by měl prakticky v každém závodě útočit na stupně.

3 0
možnosti

Jakub Kornfeil je důvod proč koukat na MS motocyklů. Jeho třída je vyrovnaná, pořád se něco děje a on jezdí ( téměř ) vždy v popředí. Od do Lukáše Peška není pro mě MS zajímavější. Pana Abraháma nekomentuji, protože u něho jde jen o jakýsi pokus či parodii na závodění. Jakube děkuji za zážitky a přeju hodně úspěchů.

4 4
možnosti

Vy byste s Ducati 2016 ( tedy dva roky starým modelem) určitě jezdil v MotoGP patnácku s prstem v nose a do desítky pravidelně, že ? :)) A samo bez pádů :))

6 0
možnosti

Bohužel už je jen málo sportů, kde by se člověk mohl propracovat k úspěchu pouze svoji pracovitostí a talentem. Dvojnásob to platí u motosportu...

12 0
možnosti