Diskuze

Prokop na Dakaru klesl na sedmé místo, Loprais setrval na páté pozici

Martin Prokop zajel ve třetí etapě Rallye Dakar sedmnáctý čas a v celkovém hodnocení kategorie automobilů klesl na sedmé místo. Motocyklový jezdec Martin Michek byl v úterý třináctý a v průběžném pořadí se posunul na 22. pozici před krajana Jana Brabce, který se po dodatečné penalizaci propadl o tři příčky za něj.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak zatím pro naše v kategorii aut a kamionů celkem dobře.

Prokop se drží v desítce a kolem desátého místa by se měl udržet. Ano, jeho ambicí je TOP5, ale jak sám už před Dakarem psal, limituje ho motor.

V kamionech se Aleš drží na dostřel Kamazům, dneska jen škoda defektu (ztráta 10 minut), ale to k tomu patří. Macík se trošku trápí s technikou (výměna převodovky, kolísání výkonu motoru...), ale jeho ztráta také není nijak dramatická. Ano, bylo by pěkné dojet na bedně, ale pokud to Kamazu neklekne (a to je málo pravděpodobné), tak je to bez šance. Musí se to brát, že to je soutěž o nejlepšího ze zbytku světa.....

4 0
možnosti
RV

Loprais i Macík zajeli celkemn dobře, ale už začínají vystrkovat růžky "DeRooyvci". Dneska jeho Iveca našim dost zatápěli. Prokop to taky bude mít hodně těké, pokud budou RZ spíše na rychlost, tak udržet top10 bude nemožné.

0 0
možnosti