Diskuze

Plochodrážník zachránil soka, půjčil mu stroj

Zkuste se zeptat nějakého motorkáře, jestli vám půjčí svůj stroj. V lepším případě se dočkáte výsměchu, v horším nadávek. A co teprve závodník, který motorku potřebuje k obživě! Jenže jsou i výjimky. Vyprávět by o tom mohl plochodrážník Miroslav Fencl. Při semifinálovém závodě mistrovství republiky v Liberci se mu porouchala motorka. A soupeř mu půjčil svou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

greenmouse

5. 8. 2006 11:45
.
.
0 0
možnosti

osmera

2. 8. 2006 10:39
cena motorky
To je plochodrazni special tak levnej ??? Vzdyt za 200 tis. se prodavaji klasicky trochu lepsi motorky. Ja bych cekal cenu nekde okolo pul milionu. Tohle mi prijde celkem malo.
0 0
možnosti

kollík

2. 8. 2006 12:41
Re: cena motorky
Jo levný jo? Ale hochu plochodrážní motocykl vydrží s motorem tak maximálně 6 závodů plus nějaký ten trénink, když je to o něco dýl, tak už děkujem Bohu. Pak znovu udělat celou generálku motoru, která se ani neptej co stojí a tak to jde pořád. Navíc ten motor nemáš nemůžeš mít jen jeden. A kde máš prachy na náhradní díly, na mechanika, na hadry a potažmo na cestování za závodama, vypadá to levně opak je pravdou. Jinak Aďa Ryml je bourák to se o něm ví, je s ním zatraceně dobrá sranda, je skvělej kámoš a taky pěknej dříč. A Morava? No ta ho miluje!!! Nemám pravdu?
0 0
možnosti