Diskuze

Skvělý výsledek za poloviční body. Salač byl druhý ve Velké ceně Thajska

Deštivá loterie ve Velké ceně Thajska přinesla skvělý výsledek pro Filipa Salače. Český motocyklový závodník dojel v kategorii Moto2 na druhém místě. Závod v Buriramu však byl kvůli nepřízni počasí předčasně ukončen, a protože jezdci nestihli absolvovat alespoň dvě třetiny vypsané vzdálenosti, obdrží za umístění poloviční body.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Perfektní práce Filipa i týmu, byl jsem hned po ránu celej zjihlej z toho.... přeci jen od Abáji a Valencie utekl nějaký čas...

2 0
možnosti

Je to paráda, ještě tak před pěti velkými cenami jsem nedoufal, ale teď to vypadá, že by to pro Bagnaiu mohlo klapnout !!! R^R^R^

0 0
možnosti

Fabio i Yamaha jsou úplně mimo. Kdyby Pecco minule hloupě nespadl, už je první. Na rovinu, titul v královské kategorii by neměl získat někdo, kdo vyhraje tři závody a od půlky roku má problém se dostat na pódium.

0 0
možnosti
MS

Salač na mokru vážně umí. Škoda drobné chyby před těsně před zastavením závodu, mohl i vyhrát.

2 0
možnosti
KF

K81a73r40e46l 41F54a24j13t

2. 10. 2022 11:34

Já nevím jestli to byla chyba nebo výsledek oznámení neregulérnosti závodu jak o tom mluvili ve studiu. No on s ním rozhovor bude, kde se to vysvětlí ... každopádně ať to bylo jedno či druhé, přišlo to v nejméně vhodnou chvíli. A pokud to bylo to zvedání ruky, pokud si byl vědom toho, že není odjeto dost kol pro ukončení závodu, to předjetí v poslední zatáčce by znamenalo jen posunutí se o jedno při restartu. Ale ty podmínky byly brutální, tam se opravdu nejelo na mokru, ale ve vodě.

0 0
možnosti