Kurz má pro Huleše dobrou zprávu

  • 5
Čimelice - Během nastávajícího prodlouženého víkendu má Jaroslav Huleš podepsat závodnickou smlouvu s týmem Yamaha Kurz a jak jihočeský účastník mistrovství světa motocyklů do 250 ccm podotýká, nejen to. "Pan Kurz mi telefonoval, že má pro mě dobrou zprávu, ale že si ji nechá až na osobní setkání v Praze," líčí Huleš, který přestupem se stopětadvacítek do čtvrtlitrů ožil a čile boduje. "Ta novinka se nemůže týkat ničeho jiného než výbavy stáje pro příští sezonu," těší se Huleš.Hulešovy body v AustráliiHulešova jízda bez spojky
Ve hře je následující: Stáj Petronas Sprinta ve čtvrtlitrech končí, neboť v příští sezoně přestoupí do MotoGP. A právě na stroje Yamaha tohot týmu si dělá naděje Kurzova družina s Jaroslavem Hulešem a Japoncem Naoki Matsudem, závodníky pro příští sezonu.

"Už jsem Hermanna, tedy pana Kurze, poznal. Jsem si téměř jist, že budeme mít motorky od Petronasu. A to by bylo velmi dobré," věří Huleš. Jeho šéf Kurz má přijet o víkendu do Prahy kde má s Jihočechem podepsat nový kontrakt.

A v čem jsou motorky týmu Petronas Sprinta lepší než stroje Kurzovy? Huleš: "Hlavně mají větší výkon, proto vyšší maximální rychlost a co je asi nejdůležitější, jsou výrazně lepší v akceleraci."

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž