Diskuze

KOMENTÁŘ: Odehrála se v MotoGP na závěr fraška? A měl Rossi na výhru?

Byl poslední závod MotoGP, který rozhodl o titulu pro Jorge Lorenza, jen divadlem a špínou? Jen španělským spiknutím, ve kterém hrál hlavní roli Marc Márquez, jenž servilně jezdil za Lorenzem, aniž by se pokusil o pořádný útok? A choval se skutečně jako Lorenzův "bodyguard", jak ho po závodě nařkl Valentino Rossi, poražený dne? Mnozí fanoušci, i ti čeští, jsou za jedno a na všechny otázky by odpověděli: Ano!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

člověče redaktore, jak se můžete vůbec vyjadřovat k něčemu, o čem nemáte vůbec tušení. Motorizmus obecně není, nebyl a nebude sportem pod hlavičkou národní vlajky. Je to boj týmů a pilotů a o to horší je pak to, co předváděl MM. Pro fanouška sportu je toto chování neomluvitelné a nesmí se opakovat.

0 0
možnosti
HM

H28o88n88z15a 89M18á61z85a

11. 11. 2015 9:59

Zbytečné hodnotit co a jak by bylo kdyby!! Jediný fakt je, že tenhle cirkus, který představuje jen a jen honbu za penezma a vůbec nezáleží na zábavě pro diváky. RvRvRv

0 0
možnosti
ŠT

;-D;-D;-DA tak si troufám říct, byť logicky nemám důkazy, že i kdyby Rossi startoval vpředu, skončil by čtvrtý Zdroj: http://sport.idnes.cz/komentar-lorenzo-rossi-zavod-valencii-dyd-/motorsport.aspx?c=A151110_145547_motorsport_rs2

;-D;-D;-D

To si teda troufas... prave ty opotrebeny pneu staly za tim, ze uz nemel jak se posouvat. Ty gumy opotrebeny mel prave proto, ze se musel prokousavat celym polem a to byla accelerace, brzda... a to porad dokola.

Je zbytecny ted o tom mluvit, protoze uz se to stejne neda vratit. Do minuleho zavodu sem si myslel, ze ten, co je ve predu, si muze vybirat stopu. Ze se na nej nekdo v ZATACCE z vnejsku snazi utocit, by nemala byt starost toho, co je va predu, ale toho, co utoci.

Rossi by startoval z prvni brazdy a byl by relativne v klidu a rozdali by si to az v cili.

1 0
možnosti
RK

Vybírat stopu a skopnout z motorky jsou dvě rozdílný věci.

0 0
možnosti
PK

A je tu dalsi odstupujici sponzor. Od Marqueze dava ruce pryc GAS. ;-D

1 0
možnosti
LT

L79u77k79á48š 26T54o83m32a30n

10. 11. 2015 23:39

koho zajima nudne krouzeni motorek

0 2
možnosti
VK

ty se divas na nudne krouzeni motorek? tak to mas dost blbe

0 0
možnosti
JK

Přál jsem titul Rossimu. Moc jsem mu ten desátej špalek přál, ale...

Ale serial si neprohrál v posledním závodě. Bohužel...

Ten incident v Americe byl trochu kach a trest na sebe nenechal dlouho čekat i když to byl tres dost přísný. No nic. Vale ještě nekončí a on ty namachrovaný španěláky dá v příští sezóně. Věřím mu.!!!

Go Vale GO!!!R^R^

0 0
možnosti
AF

Tenhle článek je opravdu blábol pro zasmátí a myslím, že autor nikdy neseděl na okruhu na motorce. A o motocyklovém sportu toho asi moc neví.

1 0
možnosti
PK

Sazkova kancelar Bwin.it znama svou podporou ferovosti ve sportu, vrati sazky vsem, kdo vsadili na Valentina Rossiho ve Valencii formou Justice Payout.

Jako signal pro vsechny, ze podporuje jen ferove sportovni klani.

ZDROJ:  http://www.ilgiornale.it/news/sport/scelta-dellagenzia-scommesse-rimborsiamo-chi-ha-puntato-su-r-1192810.html?utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_content=La%2Bscelta%2Bdell%27agenzia%2Bdi%2Bscommesse%3A%2B%22Rimborsiamo%2Bchi%2Bha%2Bpuntato%2Bsu%2BRossi%22%2B-%2BIlGiornale.it&utm_campaign=Facebook+Interna

1 0
možnosti
MN

Komu "kryje záda" Padája, že soustavně jezdí za úplně všemi? ;-D (Pokud nespadne a vůbec dojede)

0 3
možnosti
RB

A Anthony West dojížděl na bodovaných místech,že ...

1 0
možnosti
KK

pamatuji si, že na OH diskvalifikovali badmintonistky, které úmyslně nechtěly vyhrát...

2 0
možnosti