Diskuze

Auriol v Katalánsku skončil, vede Loeb

Trápení továrního jezdce Škody Didiera Auriola ukončila v deváté etapě Katalánské rallye rozbitá spojka jeho Fabie WRC. Francouze už v pátek zlobil motor a v odpolední fázi soutěže se začal propadat výsledkovou listinou až na patnácté místo. V celkovém pořadí vede i po druhé etapě Francouz Loeb s Citroënem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

geroc

25. 10. 2003 21:32
Fabia WRC
Myslím, že po velkohubých prohlášeních o Fabii je jasně vidět že toto auto ani zdaleka nemá na světovou špičku. Ještě pár takových vystoupení a škodovka bude následovat velmi rychle Hyundai. VW přece donekonečna takovéto bohapusté mrhání penězi trpět nebude a Janeba si může po novinách vykládat co chce. Vždyť Favorit a Felicia byly úspěšnější.
0 0
možnosti

tvmv

26. 10. 2003 14:22
Re:
to se dalo čekat, že to bylo jen tlachaní o špičkovosti fabie wrc. ale myslím si, že se zlepšej...sice ne o moc, ale asi to bude lepši než octavia wrc. s tou toho první sezonu taky moc nenajezdili a hlavne u fabie se neopakoval trapas jako u oktavky, kdyz jim pri prvnim nebo druhym startu upad motor.
0 0
možnosti

pc1660

27. 10. 2003 18:46
Re:
Asi nejvetsi problem toho auta bude motor. Jinak myslim ze to maji v celku vychytany. Taky skoda, ze vypadl zrovna Auriol, protoze vetsinou si vede lepe nez Toni Gardemeister
0 0
možnosti