Diskuze

Nový McGregor, džentlmen. Oheň v Irovi zůstává, zapudil temnou stránku?

Dokončil tréninkový kemp v Dubaji a vyrazil do Abú Zabí, kde má v neděli nad ránem po roce znovu bojovat v MMA. Na 140 kilometrů dlouhou cestu nevyrazil autem ani letadlem. Pronajal si obří, soukromou jachtu. Po palubě chodil v lehkých teplácích, bez trička a potetované tělo i úsměvy nabízel hlídkujícím fotografům. Ano, irský bojechtivec Conor McGregor se vrátil. Jenže ne ten starý. Nový McGregor.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Khabib mu dal lekci z pokory a evidentně to u Conora zabralo.

0 0
možnosti

Snad to nemá být v TV? Kde budete koukat?

0 0
možnosti

Proč si Mach nevzal na to vážení i Českou vlajku a jen tu uzbeckou?

0 0
možnosti

Pravidla UFC, môže si brat len jednu vlajku. Rozhodol sa teraz pre uzbeckú.

0 0
možnosti

J97i24r49i 57T46i41c64h26y

23. 1. 2021 15:04

V utkani s Mayweatherem udelal chybu, ze to nevzal v ramci MMA. Ale M. by to zrejme neprijal a tak za ty miliony sel boxovat. Tam vysoce zklamal. Jako pdstatne mladsi souper, zvykly na narocna petiminutova kola, od ktereho se ocekavala lepsi fyzicka, vyhorel.

0 1
možnosti
Foto

F11i15l95i20p 32J76a36r14a41b

23. 1. 2021 15:22

Fakt vás zklamal? Podle mě jen potvrdil, co čekala drtivá většina lidí (kromě nesoudných MMA nadšenců). Proti boxerskému specialistovi, kór proti jednomu z nejlepších v historii (byť toho času v důchodu), nemá zápasník MMA žádnou šanci.

Naprosto ale souhlasím s první větou - to by byla úplně jiná písnička a daleko zajímavější zápas. Škoda, že se to nedohodlo, i když upřímně dost pochybuju, že tato možnost vůbec byla na stole.

5 0
možnosti

Chybí tady jedna podstatná rovina - ani tzv. nový Conor neuznal žádnou se svých porážek. Diazovi se rozhodl nezlomit nohu a pak měl hroznou smůlu (naopak druhý zápas, ve kterém v pátém zoufale čekal na gong jasně vyhrál), s Mayweatherem byl jenom trochu unavený a rozhodčí to skončil brzy, s Khabibem se moc nesnažil. Zatímco on to vidí tak, že UFC s ním zacházelo škaredě, tak ve skutečnosti snad nikomu jinému tahle organizace nevychází vstříc tolik jako jemu. Titulový zápas proti Alvarezovi dostal úplně za nic. Cowboy byl naprosto zoufalý oponent. Nechápu, za co by chtěl odvetu s Khabibem. Zítra ráno to bude něco jiného - Poirier je špička lehké váhy. Pokud porazí jeho a pak třeba Hookera, tak ta odveta je OK a bude jeden zápas od toho, co si o sobě myslí.

2 0
možnosti

To jaký je ho vyneslo tam kde teď je. Je to hvězda jako byl tyson. A každý jeho zápas bude sledovat milióny. Ano je to macho

4 0
možnosti