Diskuze

Záhrobský by trenéry Šárky hnal holemi. Dělají katastrofální chyby, říká

Petr Záhrobský se dlouho odmítal vyjádřit. Jen smutně sledoval výkonnostní propad dcery Šárky, z níž udělal mistryni světa. Po 12. místě na šampionátu v Ga-Pa však promluvil. "Teď má jedinou šanci, zbavit se současných trenérů. Své práci nerozumějí."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rukavrukavu

21. 2. 2011 14:35
Vsechno uzasne klape...

Na jednu stranu je fajn, ze je holka v pohode, ale tim padem at se na to lyzovani vykasle. Dva roky se snazit predelavat techniku, pritom mit setupny trend vysledku a utvrzovat se v tom, ze je vsechno na nejlepsi ceste - to prece nemuze myslet vazne. V normalne fungujici firme by uz byl cely management na dlazbe... Pripada mi to, jako by tenhle argument pouzivala jen proto, ze zadny jiny nema a vehementne se chce obracet proti tatovi. Pod nim asi neni trenovani zadny med, ale vypiplal ji pozoruhodne. Podle me ma pan Zahrobsky pravdu v tom, ze nutit ji delat slalom jinak, nez byla zvykla, je cesta do pekel. Krom toho, nejak si nemuzu vybavit jakykoliv vztak zavodnik-trener, ktery by byl po vsech strankach uplne harmonicky a pritom uspesny, jedine snad pan Novak s Martinou Sablikovou - jestli vsak v tomto pripade to nebude vice nez o trenerovi spise o hlave zavodnika.... :-/

0 0
možnosti

papullus

21. 2. 2011 11:48
Pane novináři

zkuste si někdy po sobě přečíst,co napíšete  a hlavně,zkuste si zopakovat občas mateřský jazyk.Chápu,že sporťáci to tak neberou,ale je to dost otřesné.

0 0
možnosti

i_včera

21. 2. 2011 9:04
Záhrobský!

4 VELKÉ AKCE - 4 MEDAILE. Od té doby, co Šárka taťku vypoklonkovala, nezajela nic. Takže ať si říká, kdo chce, co chce, za Záhrobskýho mluvěj výsledky. Ono to s ním asi není vůbec jednoduchý, ten chlap je tak trochu magor, hlavou bourá zdi, ale před tím, co dokázal klobouk dolů. Je na Šárce a na otci, jestli si urovnají vztahy tak, aby byli oba spokojení. Přece jen je tu ještě do Soči čas...když to starej vezme znovu do ruky, udělaj tam medaili. Zůstane-li současný tým, bude Záhrobská patnáctá.

0 0
možnosti

2fast4u

20. 2. 2011 16:39
To je sice pekny pane Zahrobsky,

ale do tohodle stavu jste ji dostal vy, vy jste ji znechutil zivot jako takovy a to byste si mel uvedomit. V leccems mate pravdu, ale neumite se kriticky podivat sam na sebe a to je vase nejvetsi a zasadni chyba.....

0 0
možnosti

BigpetBig

20. 2. 2011 17:04
Re: To je sice pekny pane Zahrobsky,

Tak ono to není tak jednoduchý, jsou tací co potřebují nad sebou pevnou ruku a na druhé straně tací, kterým to vadí a pod tlakem nepodávají výkony. Ona je sice teď šťastná a bere vše lážo plážo, ale výsledky nemá žádný. Každopádně pokud jí to vyhovuje a je to cesta kterou si vybrala nezbývá než to respektovat, ale je obrovská škoda jejího talentu, pro nás zase na nejméně na generaci posledního.

0 0
možnosti

xxx!

20. 2. 2011 15:37
klobouk dolů před panem Záhrobským

-----klobouk dolů před panem Záhrobským 20.2.2011 12:44 - tak ještě jedno, když to ty cenzory tak baví mazat-----

Zde je jasné, že musí vnitřně strašně trpět, když mu nějací dva ňoumové (dle odpovědi u Štastného debilové) likvidují jeho letitou práci. Šárka je v nejlepších letech a určitě má na to ještě zajet skvělé výsledky, ale musí chtít makat a hlavně vyhnout se takovým idiotům. Snad dostane Šárka rozum.. a pokud ne tak ať raději skončí hned, dokázala toho moc a takto to opravdu nemá cenu - má na o moc více.

0 0
možnosti

0xf

20. 2. 2011 12:33
..

Vyborny trener: sarka je legenda tak co po ni jeste chcete... a ostani nas nezajimaj... Ok tak at reknou sponzorum ze sarka konci bude si zit svuj klidny zivot s pertnerem... a je to v pohode... nikdo by ji nic nevycital a myslim ze i tata by byl v klidu nez sledovat jak ji vyhovuje pohodlnost obklopena skupinou ktere vlastne jde jen o pohodu a ne o vysledky... to si muzou udelat party na zahrade a je zbytecne utracet penize i cas nejakymi nesmysly na snehu...

0 0
možnosti

BigpetBig

20. 2. 2011 12:27
velká škoda

Pane Šťastný Šárka dokázala fantastické věci a  opravdu nemá potřebu se obhajovat. Jenom jste měl dodat, že za vás jde směrem dolů a vy to opravdu neobhájíte. Rv

0 0
možnosti

spolíčko

20. 2. 2011 12:06
průměrný závodník, poprůměrní trenéři, brzký konec kariéry

táta řekl pravdu, po závodě se Šárka svému neúspěchu smála a veřejně si namlouvala, že se vydala správnou cestou, bohužel sama musí dobře vědět, že je v tom celém jejím snažení asi něco špatně a nechce si připustit, že má táta vlastně pravdu, jen Šťastný o všem soudí, že dělá dobrou práci a to bohužel k Šárčině škodě, měli jsme v nedávné době špičkovou konkurenceschopnou slalomářku, v dohledné době za ni není náhrada, největším spalovačem talentu je trenér Šťastný, hlavně že si naparazitoval do svého konta

0 0
možnosti

strejda pedro

20. 2. 2011 22:35
Re: průměrný závodník, poprůměrní trenéři, brzký konec kariéry

podobna otazka: meli jsme ... KDO?

0 0
možnosti

bulbik

20. 2. 2011 11:36
chci rict,

ze p. Zahrobsky muze mit v mnohem pravdu (zejmena ohledne zavodeni v dalsich disciplinach), ovsem pokud si trener se zavodnikem nesedi, vysledky se stejne nedostavi a oba psychicky jen trpi, o to hur, kdyz je to tata a dcera. Sarka se tedy rozhodla spravne pro zmenu, bohuzel z vykonnostniho pohledu to byl sesup dolu, ovsem pokud je stastna a ta pohoda ji vydrzi, tak to je pro zivot dulezitejsi nez nejaka medaile. Samozrejme jinak to vidi fanousci a sponzori. No pak uz je jen na ni, zda brzy ohlasi konec kariery ci bude lyzovat jen tak pro vlastni radost. Muze se ovsem pokusit o dalsi zmenu, treba bude mit vice stesti.

0 0
možnosti

BigpetBig

20. 2. 2011 12:22
Re: chci rict,

A copak ona nemůže být šťastná v životě i v kariéře? Tak nebude trénovat s otcem, ale ani s těmato chlapama, ale s někým kdo ju dostane zpět nahoru. Samozřejmě pokud už ju závodit nebaví tak to nenapraví ani pánbůh.

0 0
možnosti

..hovoří CML..

20. 2. 2011 10:58
Tak jsme dokončili otci a dceři Záhrobským psychoanalýzu asi

Tímto vám otec děkuje vzkazujíc,že četbou převážně jeho kritizujících příspěvků,se v jeden moment rozčílil až k infarktu,načež upadl do bezvědomí!Pomoc mu naštěstí takřka ihned přivolal jeho věrný čivava Alberto,který vidíc páníčka zesinalého na nic nečekal a vrhnul se oknem ve 3.p na ulici pro pomoc!A Štěstěna stála opravdu blízko!Alberto, těžce pohmožděný po kontaktu s masivní okenicí,dopadl přímo k polobotkám právě procházející hlídky MP.Té,ostražité jako vždy,tedy nemohl uniknout strašný pohled na v15metrech levitujícího psíka a ihned zkušeně reagovala-trpělivě vyčkala,až  přistane.Kontakt s dlažbou byl však pro 2kilového Alberta fatální,nepomohlo ani okamžité dýchání z huby do tlamy a náš nebohý,v 09:24SEČ odešel navždy.Obětoval se pro páníčka hrdina,R.I.P!Pana otce hlídka MP vzkřísila devíti K.O údery na solar.Podepsaje revers pak nahý(!),v poúrazovém šoku,ozbrojil se šnorchlem,tupou bruslí,kružítkem a prchl do hor,směr Kvilda,kde stopa,díkybohu,končí a já můžu konečně na hayzl..

0 0
možnosti

filp

20. 2. 2011 11:11
Re: Tak jsme dokončili otci a dceři Záhrobským psychoanalýzu asi

O pana Zahrobskeho nemam strach,. To je samorost tvrdak. Jeho sila dojit k cili, pres vsechen vysmech je obdivuhodna.

0 0
možnosti