Diskuze

Strachová s třetím časem ve slalomu skončila v superkombinaci devátá

Česká lyžařka Šárka Strachová skončila devátá v superkombinaci Světového poháru v Zauchensee, když po 30. místě v super-G zajela třetí nejrychlejší čas ve slalomu. Vyhrála Kanaďanka Marie-Michele Gagnonová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

NENÍ ZAUCHENSEE JAKO ZAUCHENSEE

Neuvěřitelné a ani se mi nechce věřit jak mohou kolegové novináři tak primitivně zkreslit sportovní historii. Někdy to vypadá po dobrém výsledku Strachové R^ že to zřejmě dělají úmyslně. Nebo je to za penize?RvTentokráte se radši už vůbec nepodepsali. Nejlepšími výsledky tehdy Záhrobské v combinaci bylo 4 misto na MS Are 2007 a pak 5 misto na MS v Bormiu. A světe div se, právě zde v Zauchensee v roce 2007 byla 5 tá a to nejrychlejším slalomem ze středu startovního pole. To však bylo pod vedením jejího otce a to se nějak zatím zřejmě asi neví!!A ONI TYTO JEJÍ VRCHOLNÉ USPĚCHY NEZNAJÍ A PŘITOM SE HONOSÍ POPISKOU I FOTKOU JAKÝMI JSOU ODBORNÍKY NA ZIMNÍ SPORTY.!!Dají se takové chyby omluvit? Dá se těmto lidem ve zpravodajsví věřit, když nás krmí takovými to nesmysly. Jaké hlouposti nám pak asi píšou třeba o Hejnové a kdysi "rychlých holkách" Sáblíkové a "nevis teamu" a jiných?? Kam se poděla seriozní novinařina a ale i novinářská etika.

Pavel Stejskal?

2 2
možnosti
Foto

dnes jsem na Eurosportu poslouchala Krýzla st. bafuňáře...až teprve u 2.kola slalomu mužů zažblekotal něco o tom,že je to fajn výsledek (přitom,kama se na něj hrabou ostatní v reprezentaci sjezd.lyžování) a váš příspěvek,když už tam píšete něco o penězích,zavání spíše "naočkováním" od Záhrobského...Strachová je naší nejlepší sjezdařkou (můžu napsat i sjezdařem),pokud beru umístění v SP letos a to,že bývala lepší,tak to prostě je a nikdo jí to nevymaže

1 1
možnosti