Diskuze

Bolšunov slaví první světové zlato. Pro Fellnera je 26. místo životní

Alexandr Bolšunov se dočkal prvního titulu mistra světa. Ruský běžec na lyžích v Oberstdorfu odolal norské pětici a vyhrál skiatlon. Z Čechů byl nejlepší Adam Fellner, který si díky 26. místu vytvořil osobní maximum mezi elitou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak kdypak "starý" Fefáč vystřízliví?! :-)

Moc pěkný výsledek. R^

1 0
možnosti

To je super, že to Adamovi Fellnerovi po letech snažení vyšlo do té vysněné třicítky., že to celou tu dobu nevzdal. Bolšunov parádní jízda, odpracoval nejvíc, zasloužené vítězství. Škoda, že druhý nebyl Holund, který něco odtáhl, zatímco Krueger nevystrčil nos do větru. Očekávatelně vyjma Bolšunova norská dominance, přípravu podřídili MS, vynechali podstatnou část sezóny...a to jich jelo jen 5. Jediný další, kdo se jim dokázal přiblížit, byl s nimi trénující Musgrave. Rusové podle očekávání nestačili, může hrát roli, že maj v nohách TdS. Němci totální výbuch a v kombinaci s výkonem tuto sezónu velmi dobré Hennigové (alespoň v klasice) to vypadá na špatnej matriál. Špatní byli i Finové, Niskanen sice nemá bruslení tak rád, jako klasiku, ale i tak a za očekáváním byla i Parmakoskiová. Škoda, že Poromaa v klíčové fázi ztratil, lyži, stejně jako jeho přítelka Frida Karlssonová problémy na trati...možná, možná by se dokázal udržet s těmi vepředu (ale spíš ne).

0 0
možnosti

Karlssonova je jeho pritelka?

0 0
možnosti

Je to borec.

Celý závod to táhne, pět Norů se za ním takticky vyváží a stejně jim to nepomohlo.

Navíc se Norové specializovali vyloženě na MS a vynechali kvůli tomu sezonu.

9 8
možnosti

Tak tady těch 7 mínusů fakt nechápu, toto je víceméně pravda.

8 0
možnosti

Sportovni redaktorky a redaktori idnesu. Opravdu musite tak casto opakovat souslovi "zivotni zavod". U mladych zavodniku a zavodnic ve treti desitce je to trochu brzo...

0 0
možnosti

A81l20e65s 59B11a90d64u58r65a

27. 2. 2021 17:14

Tak si nĕjaký sport zkus.

1 0
možnosti

BolšunovR^ a hejno nadopovaných astmatických vos;-D

2 17
možnosti

A proč Rusáci nesmějí startovat pod vlastní vlajkou? ;-D

11 0
možnosti