Diskuze

Rocca vyhrál i čtvrtý slalom Světového poháru

Giorgio Rocca v této sezoně Světového poháru na slalomových svazích nenašel přemožitele. Ital vyhrál závod v Adelbodenu a radoval se ze čtvrtého triumfu v sezoně. K zisku bodů měl ve Švýcarsku blízko Martin Vráblík. Při čtvrtém startu mezi elitou po prvním kole figuroval na 22. příčce, ale byl diskvalifikován.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

savatage

8. 1. 2006 18:53
Benny Raich
byl jediným, kdo držel rakouský prapor, jinak pokud koukám na výsledky tak téměř kde nic tu nic, že by se blýskalo na lepší a vyrovnanější časy???
0 0
možnosti

terry_k

9. 1. 2006 10:07
Re: Benny Raich
Ať klidně přijdou vyrovnanější časy, ale Benni musí vyhrát svěťák:-)
0 0
možnosti

pedro pedro

8. 1. 2006 15:32
Závod
Teda sledoval sem to jenom online - ale myslím že to byl hodně divnej závod už to že z první 30 vypadlo v prvním kole 15 lidí my nepřijde moc normální. A docela proč vyloučili Vráblíka ? To už je v téhle sezóně podruhé kdy někoho z našich vykopli - před tím to byl Bank v OS v Krajinske Gore.
0 0
možnosti

terry_k

8. 1. 2006 16:13
Re: Závod
Vráblík neprojel správně jednou z branek, myslim, že to byla třicet devítka. Neviděla jsem to, ale zaslechla. Jinak co se týče toho masakru, respektivě častýho vypadávání: ta trať vypadala hodně náročně a ten, kdo ji stavěl, rozhodně závodníky nešetřil. 
0 0
možnosti