Diskuze

Kubacki je mistrem světa na středním můstku, Koudelka skončil patnáctý

Polský skokan na lyžích Dawid Kubacki se stal v Seefeldu mistrem světa na středním můstku. Ač byl po prvním kole až pětadvacátý, dokázal se ve druhém kole nejlépe vyrovnat s obtížnými povětrnostními podmínkami. Naopak po prvním kole senzačně šestý Filip Sakala skončil nakonec až 29., a tak nejlepším Čechem v závodě byl patnáctý Roman Koudelka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ako poliak jsem hrdi ze jsem poliak a vyhralismy bo jesteśmy nejlepsi;-D;-D. Zdravim pekne susedov knedlikov s Pol'sko;-)

0 0
možnosti

sel do druheho kola ze ma splneno? No ty koky, to se pak nedivim ze nic neskacou kdyz maji tak nizke sebevedomi a hlavne nizke cile

0 0
možnosti

nebylo to spravedlivé, ale všichni měli stejnou možnost předvést dobrý skok 8-o

3 0
možnosti

Předběhl jste mě, taky mě to zaujalo ;-D

1 0
možnosti

na skoky koukám asi 40 let, ale tohle jsem ještě neviděl...

8 0
možnosti

nebyly to férové podmínky .. no bohužel stalo se .. tak snad příště to bude lepší ..:-)

1 0
možnosti

To mohli rovnou zkusit kámen- nůžky- papír!

1 1
možnosti

J82a75n 88C27e74p95e16k

1. 3. 2019 19:19

Naprosto neregulérní podmínky v obou kolech. To nebyl závod, ale loterie. Bohužel. :-/

3 1
možnosti
Foto

Skoky jsou super, mám rad. Ale dnes byl nejlepsi skokan současnosti hned dvakrát potrestán za to, ze je nejlepsi. Kubacki a Stoch to omarodili jen jednou, ale Kobajaši, protože je jeste lepší než oni, tak dvakrát, ani jednu šanci nedostal.

5 0
možnosti

J20a42n 86C34e97p46e96k

1. 3. 2019 19:18

Kolik skočil japončík vedoucí po prvním kole ve druhém prosím?

0 0
možnosti

tak nevím,ale se to mohlo odložit příp. ukončit po prvním kole.Celkově se mi ten závod nelíbil a domnívám se, že střední můstek je již přežitek.

0 0
možnosti

Mně se ty závody na středních můstcích docela líbí, je to méně předvídatelné, těsnější, zas pro trochu jiný typ skokanů. Docela bych bral, kdyby se na nich závodilo častěji i ve světovém poháru a byl tam i malý křišťálový glóbus, třeba za 5 závodů, jako to je v letech. Líbilo by se mi, aspoň v ideálním světě, mít v sezoně polské turné typu Karpacz, Szczyrk, Wisla, Zakopane. Nebo české typu Frenštát, Liberec, Harrachov. V Tagilu nebo Sapporu třeba prostřídat za víkend oba můstky, ať ty závody tam jsou aspoň trochu atraktivní...

0 0
možnosti