Diskuze

Na lyže až v lednu? Chci se připravit na snowboard, naznačuje Ledecká

Na dresu měla třináctku a stejné číslo našla i u svého jména ve výsledkové listině. „Jsem spokojená, jízdu jsem si docela užila, akorát jsem tam udělala nějaké chyby, které mě stály čas,“ hodnotila lyžařka Ester Ledecká své vystoupení v super-G v Lake Louise.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

. .podle me je to hodne v lyzich, vloni, nebo predloni, jezdila na starych lyzich Shiffrin a byla skoro vzdy v 10, takze resit lyze a zkusit pri vyjezdu z oblouku ostrou hranou na vnejsi lyzi zrychlit jako Goggia... leden ukaze... snowboard je trochu kontraproduktivni, ale zase si v nem zvysuje sebevedomi a cisti hlavu, v lyzich je ten tlak obrovsky, ne kazdy to unese, proto to trochu zlehcuje, jako, ze si to uzila apod, je to neuveritelna drina a huntuje to vsechny klouby... Ester maka jako Ronaldo... drzime palce..!!

0 0
možnosti
PB

Tak ať se Ti podaří dobře vybrat.R^

0 0
možnosti
PM

Chápu, že ji to možná baví, ale očividně neměla nejlepší formu na lyžích a tam by měla zamakat a pokud dá třeba 2 bedny za víkend na lyžích tak vydělá víc než když vyhraje vše na snowboardu, hlavně tam už všechno má, z lyží nemá ani malej křišťálovej glúobus.

1 0
možnosti
MS

Kéž by se na to prkno po OH už vyprdla.

2 0
možnosti
PN

P24e42t39r 85N13o86v15ý

6. 12. 2021 12:38

Pokud na nema ziska dalsi placku proc se vyprdnout na neco v cem jste nejlepsi na svete? ;-) Proto ze jste taky dobrej ina lyzich a kdyz se vam sesla "SUPERFORMA" s podminkama dal jste na hrach ZLATA dve? :-) Ester dela vyjimecnou prave tohle. Vzpomente si ty ZLATA vyhrala jako Snowbordacka co prisla zajela a sokujicim zpusobem o setinu prepsala nas Olympijskej sjezd a pak si jeste pridala to svoje uz ocekavany druhy a bylo to. To je cely. Vypada to samozrejme cely jednoduse a proto se to zadne jeste nepovedlo ;-D Ovsem ted nastava i ta odvracena tvar... forma odesla a zatimco na prkne verim ze by to tam porad valcovala na lyzich to proti tem fenomenum co to delaji od mala uz bude mit desne tezky.

1 1
možnosti
BR

Bohužel snowboard by už měla hodit za hlavu. Za poslední dva roky pokaždý když vlezla na snowboard tak si poranila záda.

0 0
možnosti
JG

J55i33r95i 33G59a79z74d47a

6. 12. 2021 7:59

At se na mě nezlobí, ale pokud pořád bude dělat prkno, tak nikdo nenaplní svůj potenciál na lyžích ...tohle je vážně na houby.

6 4
možnosti
PN

P80e36t30r 80N15o69v36ý

6. 12. 2021 8:23

Uplne vidim jak ji tohle vycitali uz Xkrat... a pak prisly ty 2 ZLATA ;-);-)

7 1
možnosti
PV

Na lyžích už žádný progres nebude. Běž mezi děcka na prkno. Jenom odvaha nestačí.

3 14
možnosti