Ester Ledecká na posezónní tiskové konferenci.

Ester Ledecká na posezónní tiskové konferenci. | foto: Vlastimil Vacek/Sport Invest

Ledecká končí u Sport Investu, na novém kontraktu se nedohodla

  • 15
Trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká ukončila spolupráci se svou zastupující agenturou Sport Invest. Úspěšné lyžařce a snowboardistce vypršel v květnu dosavadní kontrakt a sedmadvacetiletá závodnice se na dalším nedohodla.

„Skončila nám smlouva o exkluzivním zastupování Ester Ledecké a nedomluvili jsme se na jejím prodloužení, což je ve sportovním i byznysovém prostředí naprosto běžná věc. Naše spolupráce však bude pokračovat, jen v užší podobě, protože nadále běží některé námi uzavřené smlouvy,“ řekl v prohlášení pro ČTK ředitel komunikace Sport Invest Pavel Pillár.

Ledecká spolupracovala s agenturou jedenáct let od začátku profesionální kariéry. Řešila s ní spolupráci s některými partnery, agentura jí také pomáhala s mediálními aktivitami.

Jde o další změnu v týmu trojnásobné olympijské vítězky. Ledecká si musí před nadcházející sezonou najít mimo jiné také nového servismana. Miloš Machytka, který se české hvězdě staral od roku 2019 o lyže i snowboard, přešel do realizačního týmu rakouské slalomářky Kathariny Liensbergerové.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž