Diskuze

Důvody svého odvolání stále neznám, řekl Kumpošt v debatě MF DNES

Prezidentka organizačního výboru lyžařského MS v Liberci Kateřina Neumannová a její předchůdce Roman Kumpošt se střetli v debatě k nadcházejícímu šampionátu. V korektní diskusi se však minulosti snažili vyhnout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

huruvu

5. 2. 2009 8:50
Nic mě nepřesvědčilo ...

... abych se vypravil na nějaký závod. Jak jsem se před 1,5 rokem šíleně těšil, tak sem v posl. měsících tak nasr., že to prostě odmítám sledovat. Našim sportovcům rád fandím na různých SP, když se tam dá rozumně dojet, ale do Lbc prostě na MS nepojedu. Viníci jsou jasný: Kuchtová, Neumanová, Jindra, Topol i slizounek Kittner.

Rv[>-]

0 0
možnosti
JM

Leon20VT

5. 2. 2009 6:53
Česká specialita

Jak může někdo plánovat medaile!?!? To je úplný nesmysl a 4 ani náhodou.To bylo za minulého režimu,kdy se plánovaly takové akce.

0 0
možnosti
OF

Andee

5. 2. 2009 9:55
Re: Česká specialita

Ty seš mamlas... prostě si dali za cíl čtyři medaile. To maj jet na MS bez cíle?

0 0
možnosti
E

Erciyes

4. 2. 2009 23:37
medálije

Kde by se ty čtyři medaile vzaly?

Bauer zase nemocnej a ty další medailové naděje jsou kde? Možná štafeta muži a nějaký překvapení ve sprintu, příp. ve sprintu dvojic, ale to je spíš přání...

0 0
možnosti
F

francoa

4. 2. 2009 22:46
Důvody?

Hlavně jeden - peníze. Jindra co by tatínek Lucinky a poradce Kuchtové to zkoulel mistrovsky. FIS dá za pořádání odměnu organizátorům 200mil korun. Jindra dostal pod kontrolu veškerou propagaci MS - nic na tom že je mizerná, ale byla určitě drahá a Jindra za darmo z postele nevstává. Kačenka si dostavěla svůj projekt na Šumavě, tady to už do 3.3. nějak vydrží a po nich potopa. Liberečtí mafiáni si nahrabou na pozemcích a pohádky je konec. Je to fakt jednoduché - MS je pouze cesta k těm penězům. O lyžování tady vůbec nejde.Rv

0 0
možnosti
K

kvidoskopek

4. 2. 2009 22:50
Re: Důvody?

Co asi dela Viper1? Ctyri minuty fuc a zadny komentar?

0 0
možnosti
KK

koleis

4. 2. 2009 22:32
bylo třeba najít trafiku pro kačku

co na tom kumpošt jako nechápe? tak bIbej je sotva bude.. :-/:-)

0 0
možnosti
K

katharinsdorf

4. 2. 2009 22:22
PRO UPŘESNĚNÍ V)

Vcelku je to promarněná obrovská šance ukázat Liberec jako město lyžování, která se nebude několik generací opakovat. Kdo z nových návštěvníků, kteří zažijí chaos na nesmyslném a maličkém areálu u dálnice má šanci se dozvědět, že tu jsou kilometry nádherných tratí v přírodě a perfektní sjezdovky na které se dostanete obyčejnou tramvají. Zvlášť ti, kteří budou (možná záměrně) ubytováni v Praze a organizátoři je budou dovážet.

0 0
možnosti
K

katharinsdorf

4. 2. 2009 22:21
PRO UPŘESNĚNÍ IV)

Horší je, co zvorala sama. Podle mě to je:

- neschopnost navázat komunikaci s širší libereckou veřejností po polomafiánském odvolání Kumpošta. Tam jí podle mě chybělo trochu sebereflexe a pokory, když se ukázalo, že na něj nic nevyplavalo.

- manažerská neobratnost a následné zatloukání při loňském "shánění" sněhu

- neschopnost zajistit pro MS dostatečnou publicitu mimo Liberec a hlavně mimo ČR. Podle mě to mohl být jediný legitimní důvod proč byla do vedení MS dosazena právě ona. Nejenže na Eurosportu vidíte už dlouho reklamu na Vancouver 2010 a o LBC 2009 nic, ale během toto týdne jsem na cestách po republice viděl pár reklam v Praze, myslím že jednu v Brně a dnes jednu před Hradcem (ta byla vůbec dobrá: "147 METRŮ VOLNÉHO PÁDU" - jinak nic. Jen znalec pozná, že jde o MS). Proč máme tolik bb v Liberci, když tady o tom ví každý. Proč nepožádala kamaráda Mirka, aby místo Entropy nezviditelnil její MS atd.

0 0
možnosti
PM

musky

5. 2. 2009 12:01
Re: PRO UPŘESNĚNÍ IV)

No ono kdyby ty billboardy dávaly alespoň smysl, tak ať si jsou třeba po celé republice, ale tady pochopí každý laik, že propagace selhala. Jedu třeba v Děčíně a najednou bb, na kterém je "12" a nic víc. Nebo přesně další případy, jak již byly uvedeny. Komu to co řekne? Vyhazování peněz no.

0 0
možnosti
K

katharinsdorf

4. 2. 2009 22:20
PRO UPŘESNĚNÍ III)

3) Kačka byla skvělá lyžařka a kdysi patrně i povahově rovná holka. Dnes se ukazuje, že buď naletěla hochštalerům, kterým se hodilo se za ní schovat nebo to s tou rovnou povahou dnes už není tak slavné. Možná od všeho trochu. Za tu pitomost s tím kopcem ve Vesci ale nemůže, pouze podlehla "příteli" Jindrovi a té huse Kuchtové a vzala to. Dnes dělá co může, ale ten celý nesmysl nesmyslem zůstane.

0 0
možnosti
K

katharinsdorf

4. 2. 2009 22:20
PRO UPŘESNĚNÍ II)

2) do Jizerek podle mého názoru takováhle akce opravdu nepatří,protože jsou to takové "minihory",že při současné megalomanské podobě původně sportovní soutěže nelze bez výrazného  poškození prostředí zajistit nesmyslné požadavky FIS. To není jen o tratích. Zeptejte se už teď Liberečáků, co si myslí o tom, že spustu z nich pustí v době MS domů nebo do práce jen na občanku. Někteří podnikatelé už teď začínají sčítat škody kvůli nuceně zavřeným provozovnám. V Béďově to FIS právě proto nechtěla a Tak jim Kittner nesmyslně vyšel vstříc. Existuje přitom v Čechách, ale i v blízkém okolí spousta areálů, které by šlo upravit,aby měli pánové z FIS svůj luxus, sloužily by pak i dál pro lyžování a zelení by je skousli.

0 0
možnosti
K

katharinsdorf

4. 2. 2009 22:19
PRO UPŘESNĚNÍ I)

Ono by bylo potřeba pro kvalitní diskuzi trochu upřesnit vstupní data:

1) na ten směšný kopeček to mistrovství umístil slavoman Kittner, a mazácky tím trefil hned dvě mouchy najednou:

-  postavit si jakýsi pomníček své vlády v Liberci (zlé jazyky tvrdí,že se to tu od jisté doby jmenuje SYNEROV;-D)

-  zajistit vyhladovělému SYNERU:-P další sousto.(pro méně znalé: miliarda za arénu v LBC mu už pomalu prošla zažívacím traktem - /také měla původně stát polovinu/ a podobně zmáklá akce v Karlových Varech /viz "Česká losovačka"/ ještě peníze nenesla)

0 0
možnosti