Diskuze

Biatlonista Šlesingr porazil lyžaře a vyhrál Orlický půlmaratón

Odložil pušku a vyzkoušel si, jak se závodí bez ní. Biatlonista Michal Šlesingr se o víkendu vydal na 25 kilometrů dlouhou trasu Orlického půlmaratónu a vyhrál. Dvojnásobný medailista ve finiši závodu porazil reprezentačního kolegu Ondřeje Moravce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vlcko67

3. 2. 2009 21:13
len tak

to isté sa udialo u nas na Bielej stope SNP,teraz cez víkend,keď vyhral Hurajt!A pripájam sa k spoludiskutujúcim"Je zarážajúce,že nič nepíšete o junioroch!!!!!A to sa im fakt darí!Vítkovej piate a druhé miesto ,Vávra na 8.mieste,to sú úspechy ktoré stoja za pár ridkov!Alebo chcete skončiť v jednej línii s bulvárom!??

0 0
možnosti
V

vlcko67

3. 2. 2009 21:18
Re: len tak

ospravedlňujem sa bulváru!!!oni o MS juniorov v biatlone píšu!!!;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
JB

úúúúúúúúúúúúúúú

3. 2. 2009 21:07
To je podiv

Fascinuje mne , že věnujete větší pozornornost regionálnímu závodu v běhu i když ho vyhrál biatlonista, než probíhajícímu Mistrovstí světa v biatlonu juniorů , kde startují čtyři závodníci z Letohradu a Vlastik Vávra byl 8. ve stíhacím závodu. Veronika Vítková vybojovala stříbnou medaili, ale to v záplavě toho , že některý hokejista zlomil hokejku je bezvýznamné.

0 0
možnosti
F

francoa

3. 2. 2009 21:11
Re: To je podiv

Díky za tento názor. Naši novináři teď pátrají po tom, jaký trenýrky nosí Bednář.

0 0
možnosti
F

francoa

3. 2. 2009 12:22
Kdyby nevyhrál

to by byla alarmující zpráva. Vždyť tam byla konkurence jako v Kolu pro život! Je to stejný, jako když cyklisté profíci vyhrajou nějaký ten BIKE maraton. Ale že už máme stříbrnou medaily s MS juniorů v biatlonu, to nenapíšou.:-/

0 0
možnosti