Diskuze

Egypťané, pomůžete? Výsledek se k nám dostane, přiznává kouč házenkářů

Pro české házenkáře přichází na mistrovství světa den D. A zaděláno je na dvojnásobné drama. Aby žily naděje na postup, musí nejprve v sobotu od 17.00 Egypt sebrat aspoň bod Islandu. Bude-li splněna tato podmínka, Češi od 19.00 půjdou na Alžírsko s vědomím, že je jakákoli výhra posune mezi nejlepší šestnáctku planety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poločas Egypt vs. Island 10-15

Moc nadějně se to nevyvíjí:-/.

0 0
možnosti

Tady je každý chytrý jak rádio. Já před nima smekám za výkon proti Islandu. To, že byli porážky, to se stane, ale věřím, že postup stále může vyjít :-)

0 0
možnosti
Foto

Už je pozdě - Island dnes vyhraje...

0 0
možnosti

Jo to jste měli ten Egypt porazit a mohli jste to mít ve svých rukou.

1 1
možnosti

pozdě bycha honit....pokud nepostoupíte tak ste si to prohráli právě katastrofálním výkonem proti egyptu...trenér Kubeš byl považován za jednoho z nejlepších obranářů v Evropě, ale paradoxně v tom zápase obrana neexistovala, soupeř hrál několik oslabení a dával nám v 5 branky z prostředka proskokem mezi 3 obránci

1 0
možnosti

J59a64n 94K61a16n93t

24. 1. 2015 11:52

"Tragedii" by bylo, mam-li parafrazovat pana Kubese, vitezstvi Egypta nad Islandem a nase porazka s Alzirskem...Ale k tomu snad nedojde, nas tym ukazal v zapase s Islandem, ze umi handbal hrat !

0 0
možnosti

Největší průser je to že Egypt si tak trošku brzy zařídil postup a dneska nemusí být 100% a jejich výkon může poklesnout, ikdyž to je složité. Němci například jedou jak blázni,Španělé taky ale například Švédové proti Egyptanům předvedli naprostou katastrofu!!

Věřím že to vyjde ale pokud ano tak Islandané musí být z formy

0 0
možnosti

Jenže Egypt ten postup měl zařízený již před zápasem se Švédskem. Kdyby prohrál vše se Švédskem a týmy za ním vše vyhráli, tak by byla shoda na 4.a5. místě Egypta buď s námi nebo Alžířskem a na vzájemné zápasy by postupoval Egypt. Takže Egypt mohl vypustit i zápas se Švédy a tak to tedy zrovna moc nevypadalo.

Navíc prohra Egyptu s Islandem znamená, že by Island skončil 3. a Egypt 4., takže Egypťané hrají i o lepší výchozí pozici před osmifinále, aby nemuseli hrát s Němci.

Egypt to rozhodně nevypustí.

2 0
možnosti