Diskuze

Úvodní den The Open: vede Dustin Johnson, Spieth je na dostřel

Golfová sláva na Britských ostrovech má za sebou první den, který naznačil, že třetí major sezony na slavném hřišti ve skotském St. Andrews bude pořádně zamotaný. Po úvodním kole The Open je v čele jeden z amerických favoritů Dustin Johnson, který zahrál sedm úderů pod par, dalších šest hráčů je o ránu zpět. Jordan Spieth, který útočí na Grand Slam, je na skóre -5.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

F82i23l98i76p 24J92a18r75a95b

17. 7. 2015 18:06

Nemáte někdo kvalitní stream?

0 0
možnosti

Slavné hřiště Old Course se vyznačuje tím, že jeho druhá polovina je těžší než ta první. Pokud k tomu přidáme počasí, které včera výrazně přálo hráčům, kteří začínali dopoledne, teprve se nám vyjeví Tigerova bída ve vší své nahotě ----- na první devítce, pohodové, bezvětrné, zalité sluncem a dobrou náladou, zahrál O DESET RAN víc než vedoucí Dustin Johnson.

Statistiky napoví víc. Třeba můj oblíbenec Marc Leishman měl stejný počet patů na kolo jako Tiger (31), jeho drajvy jsou v podstatě stejně dlouhé, v zasahování fervejí byl Tiger dokonce výborný a o dost lepší než Marc. Přesto je Leishman celkově lepší o šest ran.

Odpověď na otázku proč jsou železa. A statistika zasahování greenů v regulaci. Mezi drajvem a patováním si na první devítce zkrátka Tiger užil horror. Netrefoval klidně o 30 metrů. A opakuji -- hřiště bylo miloučké a nevídaně přátelské.

Nadějí snad může být, že druhou devítku už šel Tiger velmi slušně a pokud by dnes navázal a udržel úroveň hry, snad by nějak cutem mohl proklouznout.

Dalším menším zklamáním je asi Fowler.

Nicméně teď má dva dny silně foukat a tudíž se bude hrát ten pravý links. Všechno je naprosto otevřené a můžeme se dočkat nečekaných vzestupů a pádů.

Když ale budete mermomocí chtít nějaká jména kandidátů na titul, tak zatím bych řekl D. Johnson, Day, Spieth, Oosthuizen a Mickelson.

2 1
možnosti

J66i14ř75í 20O22l22t

17. 7. 2015 8:32

Vy se živíte jako komentátor nebo jste "pouze" nadšeným fanouškem této skvělé hry?

Bravůrní komentář, opravdu R^:-)

0 0
možnosti