Verstappen se těší na své fanoušky

Hockenheim - Nizozemský pilot Jos Verstappen se velmi těší na nadcházející Velkou cenu Německa na okruhu v Hockenheimu, kam by mělo přijet i velké množství jeho domácích fanoušků. Verstappen patří po celou sezonu k jezdcům, kteří se dokázali ve výsledkové listině oproti postavení na startu nejvýše posunout. Jezdec věří, že to samé se mu povede i na náročné německé trati. "Je to jeden ze závodů nejblíže situovaný mé vlasti, takže zde uvidím mnoho mých fanoušků," uvedl Verstappen.

"Hockenheimring je velmi rychlý okruh s nízkým přítlakem a dlouhými rychlými úseky. "Takováto konfigurace našemu vozu obvykle sedí, ale dokud nezačneme v pátek jezdit, nemohu zodpovědně říct, kde se budeme v poli jezdců pohybovat. Věřím však, že to bude úspěšný víkend," doda pilot.

Zdá se, že Nizozemců přijede do Hockenheimu opravdu mnoho, na závod se připravuje i Verstappenův fanklub. Ten na své oficiální stránce nabízí členům nejen zájezd na německý okruh, ale také prohlídku zákulisí stáje Arrows a osobní setkání s jejich idolem.

Verstappen letos získal zatím jediný bod Arrowsu za jedno šesté místo.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž