Diskuze

Mistr Wilson klesl o patra níž

Loni hvězda, šampion formule 3000, skvělé vyhlídky. Nyní? Brit Justin Wilson musí skřípat zuby. Ačkoli v minulé sezoně dokázal být nejlepším pilotem kategorie, která je úzce spjata s Grand Prix, místo v bájném světě formule 1 nezískal. Ani jako testovací pilot. Stejně tak jeho manažer Dr. Jonathan Palmer pochodil v zámořských sériích CART a IRL, takže bylo třeba hledat v nižších patrech motorsportu. A tak je zde novinka: Justin Wilson pojede za britskou stáj Ascari dvanáctihodinovku v americkém Sebringu, která jako úvod série American Le Mans startuje za dva týdny. ALMS je kvalitní šampionát, na scéně sportovních vozů je určitě nejlepší, ale do formule 1 má převelice daleko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

z nadhledu

4. 3. 2002 13:56
To není fér
Tyhle články skutečně nejsou férové,kam klesl T.Enge,který ať je to jak chce F1 už jel.To je větší pád a ne proto že je vysoký,ale proto,že mu to prostě nešlo.A ty poslední spekulace kolem něho "dnes do půlnoci oznámíme",v přenosu F1 pan Charouz oznámí atd.Je to směšné a tyhle články nemají smysl,protože se nezabývají tím,co kdo opravdu umí.
0 0
možnosti

coca-cola

4. 3. 2002 18:45
Re: To není fér
neblázni, člověče, pálí tě dobré bidlo? jestli si to přečtě maděryč, tak tě vyrazí :) máš kliku, že nemá páru, co je internet.
0 0
možnosti