Diskuze

Kimi Räikkönen padl, králem je opět Alonso

Další záplavu emocí letošní dramatické sezony formule 1 přinesla napínavá Velká cena Evropy. Od prvního kola vedl Räikkönen s McLarenem, ale v posledním okruhu mu prasklo zavěšení a v Renaultu vybuchl gejzír radosti - počtvrté v sezoně vyhrál Alonso, a zvýšil vedení v šampionátu na 32 bodů právě před Räikkönenem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdjr1976

5. 6. 2005 20:53
KIMI
 Kimi má prostě smůlu ,jako minulej týden v posledním kole urval závěs na kolo.....sakra já byl naštvanej.Je dobrej ale smůla ho provází
0 0
možnosti

Chaki

30. 5. 2005 13:56
Změna???
Tak mě napadlo, že RENAULT a Alonso už vyhráli příliš mnohokrát a měla by se tedy změnit pravidla ne? A měnil bych je tak dlouho až zase začne prohrávat. Jde přece o diváka a už je to zase nudné... Pro ty pomalejší... ano je to narážka na Schumachera
0 0
možnosti

katano

30. 5. 2005 0:13
RENAULT ? ?
Renault, ať se to komu líbí nebo né, je letos nedostižně nejlepší. Alonso stejně jako Kimi vyjel mimo trať, pneu dostalo zabrat ( i když Alonso jel v těch šutrech déle ), monopost Renault vydržel a McLaren nevydržel. I to ukazuje, že Renault po technické stránce, letos nemá konkurenci ! KIMI JE FAJN JEZDEC, ALE NA ALONSA ZATÍM NEMÁ . Kdyby Kimi dostal lepší vůz, třeba toho Renaulta, určitě by neměl konkurenci. Ale jedno je jistý, ten Nikodým je mimo a na komentování F-1 nemá ! ! ! !  Možná je to tím, že nemáme Nikiho Laudu ale jen narkomana Engeho, kterej nemá kredit komentovat F-1. Ale pořád by to bylo lepší než když se do komentování připlete CHAROUZ ! ! Ten je úplně TRAGICKEJ ! ! Ale co chtít od člověka ( FORD DEALER ) , který tvrdí : že všechno co dělá řídíme MY ! !  
0 0
možnosti

rewolwer

30. 5. 2005 7:42
Re: RENAULT ? ?
Narkomana Engeho? Jenom proto, ze si dal na parbe praska? A co ty, chodis na pivo, chodis? Kouris? Zeres prasky? NARKOMANE???!!!!
0 0
možnosti

Frankie_FFF

29. 5. 2005 20:40
Nikodým
byl dneska obzvláště špatný. To ro předváděl bylo neuvěřitelné. Jak někdo psal níže, nedokázal odečíst počet zbývajících kol od natankovaného paliva, ale třešnička na dortu byla tehdy, jak nám snad kolo vyprávěl o tom, že pneumatiky nejsou na VC Evropy tak zatěžovány, zatímco nám KR zajal do kačírku a před něho se dostal na první místo NH...skutečně síla.
U naší zkorumpované fotbalové ligy mě výkony "sporťáků" na komerčních stanicích ani nepřekvapují (proč to komentovat se zaujetím, když výsledek znají hodinu před výkopem), ale mršit i takovou světovou show, jakou je F1 (zejména ty přenosy stojí nemalý peníz) je do nebe volající.
Zlatá Galaxie...tam ví co dělají
0 0
možnosti

srutic

29. 5. 2005 21:47
Re: Nikodým
Plně s tebou souhlasím  Nikodým je tragickej, kromě tvých příkladů ještě perlil když 10 kol před koncem byla pravidelně v záběru zjevně se chvějící se Raikonenova pneumatika a to p_ako furt jen mlelo, jak skvělou studii průjezdu zatáčkou to vidíme a nepřišlo mu vůbec divný, že v záběrech se kamera soustředí hlavně na pravé přední kolo a jak si to ten Raikenen skvěle hlídá a vlastně už vyhrál, že ho v tu dobu stahoval Alonso min. o 1s na kolo to si vůbec nevšímal-no prostě katastrofa.
0 0
možnosti

kokrspanel

29. 5. 2005 20:01
Nikodym
Ten blbec se fakt uz neda poslouchat. Jeste ze mam RTL a tam to komentuji lidi, co nic jineho nez F1 nedelaji. Jako experta tam maji napriklad Laudu. Ono taky udela hodne, ze RTL ma na kazde VC vic nez padesat lidi a na Prime to komentuje jeden clovek, ktery ma k dispozici jeden obraz a pak na internetu aktualni poradi. Ale kecy typu: Jaky je Heidfeld, ctvrty, paty, ne je jeste nize, tak ne, zpet, je ctvrty, me opravdu dostavaji. A to ho posloucham pouze, kdyz maj Nemci reklamy. Ohledne toho Kimiho: Duvod vypadku je poskozeni pneumatiky, cimz se do zaveseni dostavaly vibrace, ktery byly stale horsi a horsi, az to nevydrzelo. Jen skoda, ze alespon nesejmul i toho Spanela, co jel za nim, sampionat by se aspon trochu vyrovnal. Tech 32 bodu naskok je fakt hrozny.
0 0
možnosti

Martin_cer

29. 5. 2005 20:08
Re: Nikodym
Mas pravdu..Proste Prima a Nova nema ve sportu co delat.
0 0
možnosti

jahodove_ticho

29. 5. 2005 19:27
se nedivim...
Heidfeld byl vzdycky lepsi nez Räikkönen, a na zpusobu jizdy je to videt... Jen je mi divni ze tu nejak malo lidi nadava Alonsovi.. vloni kdyz tabulka vypadala podobne, tak to byly kecu jak Schumi-Ferrari kazi sampionat a ted ticho... No neni to nuda, jak furt vyhrava ten spanel?...:)))
0 0
možnosti

exty

29. 5. 2005 19:36
Re: se nedivim...
no on sice vyhral 4x ale neni to stylem ze ujede vsem hned na zacatku a cely zavod je o hovnu jak vloni :)
0 0
možnosti

rykenzo

29. 5. 2005 17:21
Škoda
Zdravím všechny, no Kimi měl nehoráznou smůlu. Takhle ustřelit pravé kolo v posledním kole a přijít o vítězství. Je to škoda, ale příští to určitě bude zas jinak.
0 0
možnosti

LaDinek007

29. 5. 2005 17:57
Re: Škoda
Ja si spis myslim, ze mel Kimi nehorazny stesti. to kolo letelo primo na nej. Nebyt tam jeste za jakysi zbytky upevneny, tak ho to pekne trefilo do hlavy. Kazdopadne urcite skoda, prijit v poslednim kole o vitezstvi..
0 0
možnosti

Bertuzzi

29. 5. 2005 16:38
zajímavé je
že ačkoliv McLareny jsou jednoznačně v tuto sezónu nejlepší auta , tak Montoya i přesto jezdí jako dřevák. Měl by se vrátit na ty tratě které umí . Tedy na ty kde se zašlápne plyn a pak už točí jen doleva .....
0 0
možnosti

richardiik

29. 5. 2005 16:41
Re: zajímavé je
Souhlas, kdyby měli schopného druhého jezdce, tak by měli vetší možnost odsunovat Renaulty.
0 0
možnosti

medvedzik

29. 5. 2005 16:33
.
Vo co tu jde?Ferrari to letos nejezdí,McLaren má smůlu a Renaultu to všechno šlape a ještě má štěstí,tak co.
0 0
možnosti

pital

29. 5. 2005 16:29
Chytrak
 Hele ty chytraku co urazis alonsa jakej sasek nemuze za to ze je Renault lepsi,a co ho srovnavas se Shumachrem takovej machr to není at zije Renault.
0 0
možnosti