Diskuze

Formule 1 se pojede v Nové Pace

Bernie Ecclestonemu se sen o výrazném zpomalení monopostů formule 1 konečně splní. Podle posledního aktualizovaného vydání kalendáře F1 pro rok 2002 totiž nahradí spornou Velkou cenu San Marina historicky první Grand Prix České republiky na autokrosovém okruhu v Nové Pace. Bos velkých cen si od hlinité trati ve východních Čechách slibuje líté boje a hlavně rychlostní průměr nepřevyšující 110 km/h. "Věřím, že právě tento závod dokáže, že vozy F1 dokáží předvést atraktivní bitvy i při mnohem nižších rychlostech. Současná honba za co největším výkonem je zhoubná a nebezpečná. Když se výrobci nechtějí nechat sešněrovat technickými pravidly, nezbývá nám nic jiného, než využít změny terénu," přiznal Ecclestone.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarý

4. 1. 2002 21:11
Sbohem idnes !
Bral jsem Ml. Frontu Dnes za seriozní noviny. Stejně tak idnes.cz. Bohužel to co poslední dobou mě znechucuje a nutí k tomu, abych přešel ke konkurenci. Dneska jsem byl odhlásit předplatné, a těd jsem naposledy na těchto stárnkách. Sbohem !
0 0
možnosti

Mike Dockal

1. 1. 2002 3:24
nechte si ty blby fory
manzelka me rekla co cetla v novinach (brala to vazne) zrovna kdyz jsem jedl a ja jsem se malem udavil.
0 0
možnosti

Tomáš Baloun

31. 12. 2001 12:16
formule 1 se pojed v Nové Pace
To je vynikající nápad uspořádat závody formule 1 v Nové Pace, akorát to bude chtít všechny monoposty formule 1 předělat na offroady.
0 0
možnosti

Oliver

31. 12. 2001 13:04
Re: formule 1 se pojed v Nové Pace
To jen takový nesmírně inteligentí a neotřelý humor redakce. Až jsem se popadal za břicho.....
0 0
možnosti