Diskuze

Enge se vrací do Brna

Necelý týden po šampionátu vozů GT se Tomáš Enge vrací zpět do Brna. Jenže tentokrát to nebude na Masarykův okruh, ale na tratě rychlostních zkoušek Autosalon Rallye, kde bude patřit k jednomu z nejvíce sledovaných jezdců třetího podniku českého šampionátu v rallyesprintech. Kromě něj zamíří do okolí veletržního města dalších devět jezdců s automobily nejsilnější specifikace WRC. Soutěž, která začíná v sobotu ráno, zažije také návraty Stanislava Chovance a Pavla Sibery na rallyeové tratě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bejby

29. 5. 2003 12:54
Mimochodem Enge nema s cim jet, takze nechapu, kde chodi iDnes na takove zvasty.
0 0
možnosti

Nespokojeny

28. 5. 2003 18:17
příspěvek zrušen
(Příspěvek byl zrušen redakcí )
0 0
možnosti

malcor

28. 5. 2003 12:37
Nechapu proc vyradili vystec, bylo to misto kam mohli lidi bez problemu prijet a hlavne se bez problemu a bezpecne postavit kolem trati. Navic to byla dost netradicni polomestska Rzta. No klasika, co je dobry se rusi
0 0
možnosti

NaWRC

28. 5. 2003 14:45
Re:
Jako divák s Tebou souhlasím. Vystec byl pohodovej, hlavně první rok, loni už to nebylo nic moc. Loni už chyběla nejlepší pasáž s dlouhou rovinkou zakončenou vracákem mezi stromy a budovu - asi nejlepší místo, Hrdinka tam předloni jezdil excelentně.
Ale holt tam kluci odepisovali gumy, tak se to prodražovalo. Proč se to nejede nevím.
 
Projel jsem včera všechny RZ.
Na Adamovské není kam jít se podívat, na Blanenské skoro totéž. Jestli o nějakým dobrým fleku na Blanenské RZ (popř. Adamovské, ale to pochybuju) víte, tak sem s tím:)).
 
0 0
možnosti