Diskuze

Z obávaného týmu je marodka. Vingegaard na Tour? Spíš ne. Visma hledá plán B

„Moje sezona je už teď úspěšná,“ hlásí mistr světa Mathieu van der Poel. A zcela oprávněně. Vítězstvím na Flandrech i Paříž-Roubaix pokořil další milníky své cyklistické kariéry. Řádění devětadvacetiletého Nizozemce v barvách Alpecinu-Deceuninck sleduje s lačným a, přiznejme si, trochu závistivým pohledem celý peloton. Pro tým Visma je ale jeho triumfální šňůra přece jen o něco bolestivější. Protože připomíná, v jak velké mizérii se během pár dní nizozemská stáj ocitla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Van Dijke je ještě mladý a nezkušený, neví, že nemůže jezdit chodníčkem tak okatě. Philipsen chodníček použil jen tak trochu, akorát aby se dostal dopředu, a to nevadilo.

1 0
možnosti
ZJ

Philipsen na chodníček vůbec nenajel...

1 0
možnosti
DN

Ta cyklistika zacina byt jak lyzovani. Akorat tam zacali padat az nak po pulce sezony

0 0
možnosti
PV

Když neinvestují do přízně osudu ani korunu tak je vždy otázkou času kdy se k nim osud otočí zády 😎

0 3
možnosti
JP

J86a70n 71P49l58a72v74e34c

8. 4. 2024 16:57

Mě se líbí, jak se jezdí okolo Baskicka = stezky pro ovce a Německo nebo Británie nemají pořádný závod. Možná Tinkof měl pravdu a někdo by do toho měl praštit.

6 1
možnosti
DN

Tinkof mel urcite pravdu

4 0
možnosti
PV

P37e95t12r 18V79l49č79e67k

8. 4. 2024 16:54

Škoda, na letošní Tour jsem se fakt těšil. Souboj velké čtyřky Jonas x Tadej x Primož x Remco, to by byl absolutní vrchol cyklistiky a spousta krásných bitev v kopcích. Tak snad příští rok...

16 0
možnosti

Letos to bude opět duel, jako loni a předloni. Nevím, proč Visma zřejmě nepočítá s Kussem, ten sice není moc ve formě ale tak to u něj bývá každý rok, do formy přichází spíš až na TdF.

0 0
možnosti