Diskuze

Použít, odložit, dobít, opět použít. Vrchařský stroj týmu Sky řídí Tour

Jeden z cyklistických fanoušků umístil na Twitter fotomontáž, jak strávili cyklisté Sky volný den. Ve futuristických kójích, napojeni na hadičky a přístroje, regenerovali Froome a spol. na snímku jako Borgové ze sci-fi seriálu Star Trek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

na Sky mi vadi penize a podpora toho medialniho ...... Murdocha.

Jinak uznavam ze maji diky vrcharskemu obsazeni tymu vykonnost tam, kde ji potrebuji. Nejde jim o uniky, etapy, nejde jim o jine trikoty, jen o zluty a na to se specializuji.

Maji dost penez, aby si najali do tymu jako domestiky takove vrchare, kteri by v jinych tymech byli lidry.

Na druhou stranu ale je pravda, ze od vsech svych jezdcu potrebuji aby jeli na krev a nekteri z nich nevydrzi tak narocny treninkovy naklad. Tohle by si mel rozmyslet Kreuziger, pokud by nahodou uvazoval o smlouve se Sky.

0 0
možnosti
TV

Za pět let se dozvíme, že také dopovali s novou metodou, na kterou antidopingová komise nemohla nyní přijít.:-) Já už jim vůbec nevěřím, že existuje čistá metoda jak se zregenerovat na příští etapu, když v horské excelují a ostatní poráží o celou třídu. Viz v minulé sezóně excelentní výkon na horské etapě Contadora po předešlé etapě, kde málem kolaboval. Už se mi líbí jen kamerové záběry kolem závodu, zvláště v horách. Po té co jsem se dozvěděl že dopoval i Lewis, tak jsem ztratil veškerou důvěru ve sportovce a je mi fuk kdo zvítězí.

0 1
možnosti
MJ

Je škoda, že je tým, který si může zaplatit na koho ukáže prstem a nabídnout mu tolik peněz že do toho de i za za cenu ztráty vlastních ambicí. Klobouk dolů před frumem, je to pan cyklista, věřím že by vyhrál i bez tak moc dobrého týmu, ale trochu mě v boji o žlutý trikot chybí ty chvilky kdy odpadnou domestici a je to jen boj muže proti muži.

0 0
možnosti
JV

Jsou skvělí. Ještě lepší než božský Lance a US Postal. Z olympiády je třeba vyloučit Ruské cyklisty aby nám nekazili čistotu sportu a olympijskou myšlenku vůbec.

0 4
možnosti
PZ

Rusove jsou vyloučeni protože ve velkym v řadu stovek lidí,nikoliv vzorků :-) se manipulovalo s vysledkama.Na manipulaci se podileli statni organy..A ted ti řeknu ten rozdíl.Armstrong jezdil za americkou staj a americky prachy.Jo i za statni prachy.Až to cely luplo - chtěji po něm peníze zpět a to nejsou drobný,plus čelí žalobě,chtěli to uvrtat na federalní zločin.Tak se staví k dopingu jednotlivce USA.Rusko se k dopingu,švindlovaní se vzorkama staví dle očekávání - jako vyýchodní burani.Zapírat,zatloukat,je to opět spiknutí imperialistů :-)

8 1
možnosti
Foto

F66i13l43i38p 50J69a50r50a19b

21. 7. 2016 21:57

To mě docela překvapuje, že mají tak malý "náskok" ve výši rozpočtu, kór oproti Kaťuše, která je úplně marná. Evidentně to nebude všechno jen v penězích...

2 0
možnosti
Foto

T84o69m39á91š 60V74a91i49s

24. 7. 2016 0:09

Ona, jejich myšlenka Marginal Gains není úplný nesmysl :) Toto myšlení nás učili na vysoké škole. A v tom to je :) Můžete si říct že usetreni pár detailů nestojí za řeč, ale pokud jste kvůli tomu schopni ušetřit 5%, tak na výkonu 400W je to úspora 20W, a To už je sakra poznat! :)

1 0
možnosti
DM

Je to nuda bohuzel, za amstronga to slusne drobili Kelme CostaBlanca treba. Ale to byl Armstrong beste v treku nebo kde, ale ani v us postal nemeli takovou dominanci jako sky ted.

0 0
možnosti
OR

já to nechápu, každý v té TOP má občas na tour krizi jen froom ji nemá nikdy. jak to?

0 2
možnosti
PP

A proč by měl mít? Většinu práce za něj udělá jeho tým. On se převážně jen veze.

4 1
možnosti
MK

Já pořád doufám, že se jim ta namyšlenost a arogance nějak vrátí (nejlépe z antidopingové laboratoře), možná ne do konce Tour, ale vrátí. Nám bohužel ty tři týdny nudy (kdy člověk většinou marně doufá, že se něco stane aspoň v posledním kopci, když předtím 5 hodin nic...) nevrátí nikdo.

4 14
možnosti
JJ

J29a67n 73J65i56r29k17a

21. 7. 2016 14:12

Letosni Tour je vsechno ostatni, jen ne NUDNA.

A velkou merou se o to postaral sam Froom R^

Velice vychytraly unik se Saganem, velice inteligentni unik na vrchlu a pote v klesani - to jsem od jezdce ve zlutem nezazil hodne dlouho.

9 2
možnosti
PP

P25e70t19r 60P67e45š34a42t

21. 7. 2016 13:24

... je to už stejně nudné jako Formule 1...

1 4
možnosti
ZB

SKY prostě vychytala nejprogresivnější doping současnosti. O ničem jiném to není. Doufám, že někdy dopadnou jako Rusáci. Ale těžko k tomu bude politická vůle.

5 16
možnosti
KV

Jo. Vychytala největší rozpočet a nakoupila vrchaře ochotné jezdit na Froomea.

15 1
možnosti