Diskuze

Tour de France skončila, vítěz Contador si vychutnal slavnostní jízdu

Usměvavý vítěz Alberto Contador s druhým Andy Schleckem si během jízdy podávali ruce, pózovali a smáli se do kamer. Diváci si závěrečnou dvacátou etapu Tour de France užili. O konečném pořadí rozhodla už sobotní časovka. Závěrečné etapové vítězství získal po 102,5 km v Paříži Brit Mark Cavendish a slavil pátý letošní triumf.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

coolxman

26. 7. 2010 8:12
Skvělý závod

Bylo to skvělý představení a těším se na příští rok. Smekám před všemi borci, kteří odmakali celé tři týdny a včera dojeli do Paříže.

A velké uznání patří i komentáři Roberta Bakaláře, odkomentovat 3 týdny cyklistiky - máte mé uznání pane Bakaláři!

0 0
možnosti
Z

zab4

26. 7. 2010 6:33
Vítězi jeme všichni

co jsme bez větších zdravotních problémů přežili ty hodiny keců Roberta Bakaláře. Třešničkou na dortu byla sobota, kdy tvrdil, že 8 vteřin při 50km/h jsou metry, možná desítky metrů. Poté, co mu to kolegové spočítali a napsali, přečetl hned DVAKRÁT, že 111,111 m je 111 metrů a 111 centimetrů!! To, že včera nevěděl, kdo jede v čelní skupině, která měla už 15 sec. náskok a spletl si je s čelem pelotonu, na to už si běžný divák celkem zvykl. Je to neštěstí.

0 0
možnosti
RN

Hawkey01

25. 7. 2010 20:19
Zklamání z poslední etapy

Tour de France je úžasná sportovní akce, kterou jsem každý rok naprosto pohlcen. Nicméně se mně vůbec nelíbí průběh poslední etapy. Vím, že je to tradice, dle které si to cyklisté naplno rozdávají až na Champs-Elysées, ale nebylo by ze sportovního hlediska lepší, kdyby celá Tour končila podobně jako v roce 1989 časovkou? Dnešní výšlap před Paříží byl opravdu k uzoufání... Jinak, gratulace Romanovi K. za 9. místo.

0 0
možnosti
PT

BigpetBig

25. 7. 2010 20:50
Re: Zklamání z poslední etapy

Však Tour končí časovkou ;-D

0 0
možnosti
MJ

IronMike

25. 7. 2010 18:44
komisaři

nechápu ty komisaře a ta jejich komedie s dresy radioshack.....každý závod přeci začíná až jej odmává ředitel...takže mi nejde do hlavy proč se komisařům nelíbili před zahajením dresy.....i když to byl asi solokapr lance, tak by to nebyli špatný dresy na příští roky.....hledat jezdce podle čísla někde na netu...je otravný...takhle by měl jmenovku na zádech....

0 0
možnosti
JD

Honzad93

25. 7. 2010 18:17
:(

Gratulace Romanovi k velmi příjemnému 9. místu a hlavně k té nejlepší zprávě během TdF, kterou jsme se dnes dozvěděli- že Roman pravděpodobně změní dres a odejde z Liquigasu, do čtrnácti dní budeme vědět kam! Každopádně výborná zpráva, protože dle mě byl právě jeho letošní tým obrosvkou slabinou. Takový Radioshack, či jiné, to by mohlo být za rok jiné kaf! Držím palce! R^

0 0
možnosti