Diskuze

Cyklisté v ohrožení. Malori v kómatu i krvavý omyl nepozorné Angličanky

Silniční cyklisté ještě letos nemají v nohách ani deset závodních dní a přesto už svět obletěly fotky cyklistů, kteří vypadají jak po několika dnech na bitevním poli. Během závodu Tour de San Luis v Argentině skončilo na zemi v páté etapě na čtyři desítky cyklistů. Tréninková vyjížďka Giantu-Alpecin se zase změnila v polní lazaret.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

B96r46a44ň70o 13V70a77r13g27a

26. 1. 2016 10:11

73rocna anglicanka + auto + krajina kde sa jazdi po opacnej strane + tradicny nezaujem nastudovat si pravidla premvky v inej krajine = nuz ono to vlastne nijak inak ani dopadnut nemohlo.

v prvom rade nech sa daju vsetci dokopy a hlavne nech Degenkolb stihne kocky lebo to by bola fakt velka strata keby tam nemal byt.

2 0
možnosti

o to horsi jsou dalsi detaily, ktere vypluly na povrch. Dotycna dama neni turistka, ktera prijela do Spanelska na 2 tydny, pujcila si auto a na moment zapomnela ze ve Spanelsku se jezdi na opacne strane.

Z kazdeho roku zije v Anglii jen pul roku a druhou pulku roku travi ve svem druhem domove ve Spanelsku! Jela ve svem anglicke aute s rizenim na prave strane.

Odhaduje se bohuzel, ze Degenkolbovo leceni zraneni vezme dele, nez se predpokladalo, vic jak 3 mesice, tudiz letos pro nej zadne jarni klasikuy.

0 0
možnosti

o neco horsi byl pripad australskych cyklistek pri treninku v Nemecku v cervenci 2005.

18leta nemecka ridicka s ridicakem 14dni starym do to nich podobne celne napalila. Take to odneslo 6 cyklistek. 1 mrtva (Amy Gillet), 2 tezka multi zraneni, 2 fraktury, 1 pretrhana vaziva.

Ridicka dostala pokutu E1440 a nesmela ridit 8 mesicu.

Na pamet Amy Gillet byla usporadana nadace, jejiz prvni vytezky pomohly financovat rehabilitaci 5 zranenych cyklistek, v pozdejsi dobe umoznit davat stipendium mladym cyklistkam, pomoci jim ve sportu a studiich. Vedle toho nadace pomaha financovat projekty vedouci k lepsi bezpecnosti na silnici a zlepseni vztahu mezi cyklisty a ridici.

2 0
možnosti

Vždy,ale opravdu vždy...když vidím foto nebo video z pádů,mám ostružinu na těle.

A vím,o čem mluvím.;-(

3 0
možnosti

Já vím, Jaroslave, já vím...:-/

2 0
možnosti

Německý střízlík Degenkolb - 180cm, 77kg :D

0 0
možnosti

P45e45t54r 53K92o27v81á77ř

25. 1. 2016 23:42

ano, to je strizlik. Nemuzeme za to, cyklisti jsou jak papirovi draci...

0 0
možnosti

Hm, tak přeji klukům brzké uzdravení bez následků. Angličanka dostane pořádný flastr a bude jí to i něco stát - doufám.

8 0
možnosti

s trochou štěstí doživotně řidičák a pár let na svobodě.

3 0
možnosti

A to ještě nejezdili v [>-] a nezažili místní autoPÍPRv!!

8 2
možnosti