Diskuze

Cyklistka Nosková sahala po světovém zlatu, mezi juniorkami byla čtvrtá

Česká cyklistka Nikola Nosková dojela na mistrovství světa ve španělské Ponferradě čtvrtá v silničním závodě juniorek, když spurtovala ve stejném čase jako vítězná Dánka Amalie Dideriksenová. Mezi muži do 23 let zvítězil Nor Sven Erik Byström.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

O medaili přišla vlastní hloupostí ve spurtu. Je to obrovský příslib pro českou ženskou cyklistiku. Snad se blýská na lepší časy.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VV

Je to krásný výsledek,ale škoda té chyby.Kdyby se neohlížela,byl by to učitě nejméně bronz.Jde při tom o zásadu,která se objevuje ve všech cyklistických komentářích a ona ji udělá při MS.Může to být poučení,ale při MS je to drahé poučení,protože šance se už nemusí nikdy opakovat.

0 0
možnosti
PN

Viděl jsem to ve zprávách, to je fakt školácká chyba. Obzvlášť nějakých 100m před cílem. To se musí zvednout ze sedla a vzít za to jako nikdy, dokud nebude před očima tma ... :-/

1 0
možnosti
MV

M65i10l89o12s 14V31a30l96y

26. 9. 2014 21:42

Jaryne v me lihni kurat /SLEPIC/ vse pri starem… Jen se ptam pana Konecneho, PROC  d o s t a t e c n e  neobsadil vsechny kategorie!!!! Ti nabuzeni 17 - 18 leti kluci, by do Spanelska prijeli i po vlastni ose….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-D R^ =============================================================== No $KODA  -  auto ;-D No vidis, klukum jsem alespon mohl koupit stan, aby nespali pod sirakem…. dorostenky [>-] NEvyjimaje …. 

0 0
možnosti
JT

ParádaR^R^ Líheň se rozrůstá.     DobrýR^

3 0
možnosti
AM

co prohlasila vitezka zavodu tady nikoho nezajima  ;-O

0 1
možnosti
MS

Mluv za sebe, LOJZO!!;-O

4 0
možnosti