Diskuze

Druhá divize? Bude to dobrodružství. Pořád chci pár věcí ukázat, říká Sagan

Mohl si vybrat, kterýkoliv tým chtěl. Těžko by mu jakákoliv stáj z první divize řekla ne. Jenže Peter Sagan má rád výzvy, vždycky měl. Proto se podruhé v kariéře rozhodl odejít do druhodivizní stáje. Po Boře to tentokrát je francouzský TotalEnergies. A i ten chce 31letý Slovák vytáhnout na vrchol.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

To zní dobře, tak ať jim to klape a Peťo nám předvede ještě hromadu skvělých výkonů památných vítězství! A k nim i další originální oslavná gesta :) Pro mě je Peťo Sagan jeden z nejlepších a nejsympatičtějších sportovců kdy narozených v Československu a přeju mu jen to nej!

5 3
možnosti
VB

clanok zase pisal nejaky cyklisticky "odbornik". Uz len prva veta, ze si mohol vybrat ktory tim chcel je pekne zavadzajuca. Prave tym, ze chcel z Bory so sebou zobrat Bodnara, Ossa, riaditela Valacha a masera Hlada a k tomu aj slusny plat sa dost vyrazne znizil pocet timov, ktore si ho mohli dovolit. Toto je informacia, ktora je dobre znama kazdemu fanusikovi cyklistiky, ktory sa o to zaujima. Ale ved preco by sme si trosku nepovymyslali a nespravili vacsiu senzaciu, ze pan autor?

3 5
možnosti
MS

Nic než zbožné přání, jeho doba je už pryč - na vítězství kdekoliv jsou tady už jiní...:-P

3 8
možnosti
MN

Sagan, Bodnar, Oss, Hagen, Latour, Turgis ... hmm, to je zajímavá "druhá divize" :) Ten tým je v podstatě WT a se Saganem má zajištěny divoké karty všude, kde bude chtít ... na TdF jako francouzský tým divokou kartu získá zcela jistě, jinde na mnoho procent ... a Peter tam bude za největší hvězdu ... chce se říct: Dobře si to Peťo vybral :) Snad mu to pomůže k tomu, aby zas urval zelený dres na TdF a vyhrál další závody - je cyklistou, na kterého "se chodí" a bude jen dobře, že po pár chudších letech zas bude pořádně vidět ...

15 4
možnosti
JG

J20i54r19i 25G12a88z28d22a

9. 11. 2021 16:20

no, nevim, ze ceho usuzujete ,z e bude opet videt. na klasickach uz nema narok a na TdF ted uz ani neporazil cistokrevne sprintery....Dle meho jeste nejaka vitezstvi priapd, ale spise kratsi etapaky. Na nejake velke vitezstvi to dle meho soudu uz neni. Ta konkurence je uz jinde...

2 2
možnosti

J48a12n 96Č75e79r92n39ý

9. 11. 2021 9:27

Já jsem cyklistický ignorant, co se dívá na TdF, když je tam hezká krajina.

Tak se chci zeptat - proč Sagan nevyhrál nějakou Grand Tour, když je považován za tak dobrého cyklistu? Nebo co by k tomu potřeboval?

0 8
možnosti
ŠK

Sagan totiž nedokáže být tak komplexní jezdec jako třeba Bernal. Ten sice nemá nejlepší dojezdy ve spurtu, ale v horách exceluje, časovky má nadprůměrné. Takže dokáže třítýdenní etapák odjet a pomýšlet na vítězství, Sagan zpravidla po týdnu odejde, ale zase dokáže urvat etapové výhry no.

6 4
možnosti