Diskuze

Machačová útočila na MS v bodovacím závodě na titul, získala stříbro

Jako teprve druhá cyklistka v samostatné české historii získala Jarmila Machačová medaili na světovém šampionátu dráhařů. V bodovacím závodě dokonce útočila na zlato, jenže v cíli smutně klopila oči. Výtečným únikem ji na stříbrnou pozici odsunula Běloruska Taťjana Šarakovová. Bojovná Češka přesto dosáhla životního úspěchu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wulpes

27. 3. 2011 23:52
stupně vítězů

To je neuvěřitelná trojička na tý fotce......

0 0
možnosti

cicero2008

23. 3. 2011 22:38
Uwano, nikoli Šaraková!

V úniku s Jarmilou Machačovou jela Japonka Minami Uwano, nikoli pozdější mistryně světa! Ta mimochodem svůj únik dokonale načasovala a bez taktizování šla za vítězstvím. Totéž předvedl ve scratchi vítězný Kwok z Hongkongu. Mchačové v tom úniku chyběl smrnc, bylo to takové moc silové. škoda, že jí vždy chybí malý kousek k velkému triumfu (viz Světový pohár 2008, kde asi dvě kola před koncem posledního závodu byla v pozici celkové vítězky seriálu, ale konec protaktizovala). Nicméně, kdyby se takhle dařilo těm českým sportovkyním, které v posledních týdnech také šetřily síly na ten velký závod a pak z toho nebylo nic.

Také Martin Bláha zajel velmi dobře, škoda, že neuvisel ten nástup vítěze. Chyběl zase ten, pro Čechy tak pověstný, chloupek. Snad se ještě v dalších dnech dočkáme nějaké větší radosti.

0 0
možnosti