Diskuze

Pořád jsem etapový jezdec, ujišťuje Kreuziger po ardenském vítězství

Že vyzrál na všechny specialisty pro jednorázovky? Že by mu závody jako Amstel Gold Race, který v neděli vyhrál, nebo další podobné ze série ardenských klasik mohly sedět? Možná. Cyklista Roman Kreuziger však dál kouká směrem, který mu dosud přinesl největší úspěchy. I v příštích sezonách se chce soustředit na etapové závody a ze všeho nejvíc na tři největší a nejslavnější - závody Grand Tours.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

L19i66b55o55r 23P22o12r53d89a

16. 4. 2013 11:18

Nejsu úplným fanouškem Romanova stylu, ale je fakt, že nám neustálým jeho kritikům trošku zavřel hubu.......na chvílu:-) Doufám, že z jednoho výsledku nebude chtít žít celou sezonu. Spíše su příznivcem závodníků typu Štybar, Bárta, Sagan

1 2
možnosti
MD

Aktraktivnější je to styl asi pro většinu, ale my si musíme (nebo bychom aspoň měli) vážit i Romana, protože závodníků, kteří jsou schopni zajet top výsledek ve světové špičce nemáme víc než nějakých 5 (to se týká, řekl bych i Slovenska). ;-) V dobách, kdy naši kluci jezdili -cátí někde v balíku, nebylo se ani o čem bavit a výjimek bylo pomálu.

3 0
možnosti
MV

no čuměl jsem jak tele ,fakt jsem nečekal ,že to takhle zvládneR^

4 0
možnosti
MV

M78i61l12o61s 66V79a97l69y

15. 4. 2013 20:16

Roman je BOREC, jen musi trochu vice jist - je KOST + KUZ^E ;-D  jinak ho muze vitr v horach poslat k zemi...... ;-) Sagan je "udelany chalaaan," ale kopce by nemusel a tak ROMC^O dnes vecer  d v e^ vecere R^:-P.

1 2
možnosti
MM

tohle napsal nekdo, kdo se nevyzna v cyklistice, ani ve sportu vseobecne!;-D

Pro tvou informaci: cyklista vrchar je hubeny, protoze si nemuze dovolit tahat do hor prebytecnou vahu. Naopak cyklista-sprinter, kterey trenuje spurty a ktery se pripravuje na vyhry etap/zavodu se spurtovnim finisem, na to musi mit nejen potrebne svalstvo, ale take potrebne slozeni jeho vlaken. Proto je Sagan uplne jinak nadelany a v porovnani s nim Kreuz hubeny jak lunt.

 Wiggins take ztratil pred minulou sezonou peknych par kilo vahy, v ramci sve vrcharske priravy. Idealni pro vrchare je nizsi postava; napr. Evans kdyz zvitezil v 2011 TDF, byl nejmensim jezdcem tymu BMC. Contas take neni prilis vysoky.

Obcas se najdou vyjimky mezi vyssimi postavami, napr Wiggins, Froome, Schleckove a Kreuz. Kvuli jejich vyssim postavam na nich ta "vyzablost" vic vynikne.

2 1
možnosti

A ten teď těm, co zpochybňovali jeho schopnosti, vzkázal: "Jediný, kdo o mně pochyboval, byli novináři."

Zdroj: http://sport.idnes.cz/kreuziger-dal-sni-o-grand-tours-d30-/cyklistika.aspx?c=A130415_135705_cyklistika_fil

Že by zemanovská škola, že novináři jsou žumpa?;-D Ve skutečnosti mu nevěřilo hodně fanoušků a myslím že mu stále nevěří i po jednom vítězství. Myslím že by musel předvést více aby ukázal, že má na vítězství v jednom ze závodů velké trojky.

2 10
možnosti
PT

P30e17t66r 43T15y85č68k14a

15. 4. 2013 17:30

Chceš říct, že dokud nevyhraje jeden z etápáků GT tak u tebe bude pořád nula. To ho určitě trápí, že je pro tebe nula. Ale že máte odvahu sem tak brzo lozit po tom ztrapnění co jste tady před AGR předvedli.

12 0
možnosti
KA

Na Giru to prokoučoval Martinelli,je to blb.Tiralongo si myslel že najednou bude z domestiqa lídr a vrazí RK nuž do zad.

9 1
možnosti
MM

jj...Tiralongo je arogantni slapal s velikasskym komplexem

0 0
možnosti