Diskuze

Kozlíková si splnila sen, je mistryní světa

Česká dráhová cyklistika se po šestnácti letech opět dočkala zlaté medaile. Na světovém šampionátu v dánském Ballerupu v neděli vybojovala titul Lada Kozlíková, která zvítězila v mladé disciplíně scratch, jež byla v programu mistrovství světa poprvé. Kozlíková se už v sobotu ozdobila stříbrem v bodovacím závodu. "Tajně jsem před šampionátem doufala v zisk medaile, to co jsem dokázala, je jako nejkrásnější sen," radovala se česká cyklistická královna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jirka

30. 9. 2002 11:31
Nic nez gratulace!!!
Nic nez gratulace!!!
0 0
možnosti

z nadhledu

30. 9. 2002 9:41
Ano,je to královna
Bylo úžasné se dívat na přehled s jakým závod jela.Samozřejmě to nemuselo vyjít a byla by někde vzadu,ale je to sportovkyně,která jde za tím nejvyšším a ne za postupnými cíly.A za to kobouk dolů.Na rozdíl od kolektivních sportů si to musí závodník oddřít sám a přesto si jejího skvělého úspěchu téměř nikdo nevšimne.Jsi skvělá.
0 0
možnosti

Haavran

29. 9. 2002 22:07
Radost
Po pohaslych hvezdach a promarnenych talentech typu Tesare a spol, klobouk dolu. Jako clovek, ktery se v cyklistice prilis nevyzna se musim omluvit. Rikal jsem si, ze ucast budou zase z vetsi casti vyhozene penize...
0 0
možnosti

karambol

29. 9. 2002 18:07
Senzace, že někdo umí zase jezdit
Kdo aspoň trochu sleduje cyklistiku, musí uznat, že to, co dokázala Kozlíková je po dlouhých letech super úspěch české cyklistiky.
0 0
možnosti