Diskuze

Kaňkovský vyhrál cyklistickou Velkou cenu města Hradec Králové

Cyklistické ELKOV Velké ceně města Hradec Králové vládne Alois Kaňkovský. Závodník týmu Elkov Author vyhrál nejstarší městské kritérium na českém území, 52. ročník závodu v okolí Ulrichova náměstí před, dvojicí svých stájových kolegů z týmu Elkov Author. Druhý skončil Vojtěch Hačecký, třetí Josef Černý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

V75í28t 84H90r45a28d33i14l

7. 9. 2017 23:03

Alois na hrad!

0 0
možnosti
JH

J58a49n 60H42o56l72a12n

7. 9. 2017 21:40

Velká cena města, grand prix kraje, největší cyklistická akce - velkohubá prohlášení, ale z hlediska dětí absolutně nezvládnutý závod. V dětských kategoriích absolutní minimum závodníků - 1 a 2 třída 9 dětí z toho 3holky, 4-5 třída - 4 děti! 2 holky a 2 kluci. Naprosto zbytečné uzavírat tratě, blokovat organizátory, policisty, prudit občany - akorát budou na cyklistiku naštvaní. A když už se ty děti umístí na druhém, či třetím místě, tak se dozvědí, že vyhlašujete jen prvního v každé kategorii. Vysvětlete to 7letému klukovi pyšnému a to, že dojel druhej a dostane medaily! U registrace si dámy posteskly, že je letos málo dětí a že to je čím dál horší. Ne není to tím, že by děti na kole nejezdily, jezdí jich hodně, ale prostě nepřijedou, protože avizovaná atmosféra vrcholné události se absolutně nekoná. Není naprosto žádný důvod přijet znovu :-( Ještě by mne zajímalo, kdo to platí!! To ty peníze dejte raději nám, protože na závody v malém městě nám v červnu také ve čtvrtek odpoledny přišlo 90 dětí!

1 0
možnosti
VJ

To je smutné, zřejmě selhala propagace závodu. Chápu ale správně, že píšete o kategorii příchozích, nebo byla tak malá účast i ze strany žákovských oddílů?

PS: Pozdravujte prosím Katku. :)

0 0
možnosti