Diskuze

Davidová a Charvátová marně sahaly po desítce, i ve stíhačce slaví Eckhoffová

Na poslední položku přijížděly s úmyslem prát se o elitní desítku, jenže střelbu nezvládly a výrazně se propadly. Slibně rozběhnutý stíhací závod v Novém Městě na Moravě dokončila Lucie Charvátová na patnáctém místě, Markéta Davidová finišovala o dvě příčky za ní. Vítězství ze sprintu suverénně obhájila Norka Tiril Eckhoffová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tie Talianky, to je až neuveriteľné, ten ich prepad. Dorota minulé 2 sezóny veľký glóbus, dnes od desiatich k piatim. A o Líze ani nehovoriac... A zaujímavý je aj postupný pokles H. Öbergovej - na začiatku sezóny výborná, teraz akoby vädla. Len nórske duo stále šlape ako hodinky:-)

0 0
možnosti

Davidová má sice letos ve svěťáku vyrovnanější výsledky, ale ty stupně vítězů tam prostě chybí. Předloni čtyři bedny, loni tři a letos prostě nic.

0 0
možnosti

Tak ta proklínaná a zatracovaná Lucka Charvátová byla dnez z našich nejlepší. :-)

7 0
možnosti

Tak když jsem viděl, že charvátová po druhý bezchybný ležce nechybovala ani na stojce, tak jsem držel palce, aby jí vyšla i ta druhá stojka. v bezchybnou jsem nevěšil, ale doufal, že to bude jen jedna. I ty dvě by mě naldily na příětí její závody. Škoda, byly to 3 chyby. Ale dnes ta střelba nevycházela i ostatním, takže jsem s 15. místem spokojen.

3 0
možnosti

Tak takový normální umístění pro naše biatlonistky, lepším případě od druhé desítky někam až na konec. Myslím si lepší to už nebude, a co je horší není kde brát.

0 0
možnosti

Můžu poprosit pány Haranta, Válka a Žerávka taky o nějaký názor, nebo tu mají jedinou funkci a to dávat mínusy? Tohle je diskuzní forum a ne forum dávání plusu a minusu. Nebo žádný názor pánové nemáte? Děkuji:)

0 0
možnosti

Uz nikomu nebudu davat plusy a minusy. Taky si toho nevsimejte

0 0
možnosti

Su na mobilu, tak to možná vidím blbě, ale proč tady nejsou kompletní výsledky.

0 0
možnosti

Lucka jede svou výkonností sinusoidu, momentálně lepší část. Mile překvapila, protože ve stíhačce se často propadne. Škoda poslední střelby, že tam nedala aspoň o 1 zásah víc.

10 1
možnosti

Stojku ma vzdy spatnou. Mile prekvapila s tou prvni cistou

0 0
možnosti

Je to tak,po Gábine je proste ted pusto.A je úplne jedno,co si o ní kdo myslí.V biatlonu si troufnu ríct,ze jen Dahlmayerová byla lepsí.

Byla radost se v té dobe koukat na biatlon.Makule se snazí,snad jen ta splnuje nase ocekávání.

0 0
možnosti

Jislová s Puskarčíkovou aspoň měly dostatek slušnosti a udělaly odstudu hned na začátku a nenechávaly to zbytečně až na závěr jako ty dvě psychoušky. R^

0 17
možnosti

Až budete, pane Konečný, ve svém oboru 50. na světě, tak se ozvěte. Pogratuluji Vám. A pokud už jste, tak se Vám omlouvám.

2 0
možnosti