Diskuze

Soukalová byla ve sprintu v Anterselvě diskvalifikována, přijde o stíhačku

Biatlonistka Gabriela Soukalová byla kvůli potížím se zbraní diskvalifikována ze sprintu SP v Anterselvě a nepojede sobotní stíhací závod. Sprint překvapivě vyhrála Francouzka Anais Bescondová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Důležitý je, aby Soukalová s Vítkovou udržely desítku, což asi zvládnou. Teď to chce, aby to dokázal i Moravec. Jde o účast v masáku na OH.

0 0
možnosti
KS

Soukalová se nemůže neurdržet v první čtyřce, tudíž má desítku jistou.

0 0
možnosti
PN

To je asi z České Zbrojovky.

0 2
možnosti
LN

..je tu někdo ..kdo je schopen vysvětlit v čem spočívala ta diskvalifikace...resp jak konkrétně manipulovala se zbraní....???

0 0
možnosti
SB

Myslím, že sundala při výměně zbraň ze zad dříve než mohla.

1 0
možnosti
KS

Ono je celkem zbytečné řešit diskvalifikaci. Nula bodů má z Anterselvy ted, nula bodů by měla, i kdyby ji výsledek uznali. Do stíhačky nenastupuje ted a nenastoupila b y, ani kdyby jí výsledek uznali.

3 2
možnosti
VD

Přišla o stíhačku? No aspoň ten bombardér jí nechali.

0 2
možnosti
AF

To má z toho, že se v televizi cpe sladkou marmeládou, ale při tom se tváří, jakoby snědla lžičku octa.

0 5
možnosti
JM

divnej sport-jezdit na lyžích a střílet....

1 13
možnosti
JN

Ale jako jeden z mála sportů, má tenhle praktické využití. Kdybi kdysi finové neměli dostatek takových "biatlonistů", ležely by dnes Helsinki v rusku.

10 1
možnosti
VJ

Přijde o stíhačku? To jsem nevěděl, že vlastní Mig nebo Gripen....

1 2
možnosti
KS

Její partner odjíždí z Anterselvy domů, takže Gábina přijde o "stíhačku" (je to slangový výraz)

1 0
možnosti
VS

Zatím jsem nikde nenašel vysvětlení, proč byla vlastně diskvalifikována, takže mám stejný dotaz jako pan Komoň. Jestli je provedená manipulace se zbraní nebo její výměna nepovolená, pak nechápu, proč vůbec jela dál...

5 0
možnosti
LP

Nepovolená manipulace se zbraní.

1 0
možnosti
LV

Když vyrobím zmetek, ponesu si následky sám... Ptám se, kdo je za tenle šlendrián zodpovědný? Odpovědi se zcela jistě nedočkám, ale i tak v ni doufám.

0 0
možnosti
JK

no těžko říct zda zmetek, mohla být i chyba servisu při sestavení po čištění,pokud se to tedy dělá. Ale prostě technika selhat může kdykoli, i že se sekne náboj se už stalo. Prostě to potkalo zrovna naši závodnici. Mohla i třeba nešikovně sundat zbraň ze zad, drobné zaháknutí apod. Prostě těžko říct, jedině člověk který s tím pracuje může osvětlit problém. A tolik jich tu asi nebude,třeba to budou někdy řešit v telce

2 0
možnosti